Andreea Ibacka, detalii neștiute despre căsnicia cu Cabral: "După ce ne-am căsătorit..."
Data publicării:
Andreea Ibacka a vorbit despre căsnicia pe care o are cu Cabral.

Andreea Ibacka și Cabral s-au cunoscut în 2007 și formează o familie în adevăratul sens al cuvântului de 11 ani. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când familia lor a devenit completă, pentru că frumoasa actriță a devenit mămică pentru a doua oară. Când vine vorba de căsnicia lor, frumoasa blondină spune că aceștia se înțeleg mult mai bine, decât la începutul relației. De asemenea, cele mai mari provocări au venit odată cu cei doi copiii, aceștia trecându-le cu brio.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii. (...) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia”, a mărturisit Andreea Ibacka, pentru Antena Stars, potrivit spynews.

Cum se înțelege Andreea Ibacka cu Cabral

Chiar dacă pe internet pare că în cuplul lor este totul lapte și miere, actrița spune că, în realitate, există certuri și în familia lor. Unele sunt chiar legate de creșterea copiilor. Totuși, aceste probleme sunt rezolvate prin comunicare, spune soția lui Cabral.

„Noi nu avem o relație perfectă, avem o relație absolut normală și cred că în orice relație există și diferențe de opinie. Și în creșterea copiilor, de exemplu, dar important e să comunicăm, să avem așteptările corecte”, a adăugat vedeta.

Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de dragoste a celor doi a început pe platourile de filmare, locul în care aceștia își petreceau cel mai mult timp. Încă din prima zi în care a văzut-o pe tânăra actrița, Cabral a pus ochii pe ea.

”Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: Mamă, ce c*r! Sunt prost, de ce să mint? Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață! După 14 ani, uite unde am ajuns”, a dezvăluit Cabral, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

”Eu am lăsat mai mult de la mine”

Când vine vorba de cine este persoana mai tolerantă în cuplu, artista spune că, de cele mai multe ori, ea este cea care cedează prima. Aceasta se consideră totuși foarte norocoasă, datorită faptului că și-a găsit un partener care să o înțeleagă perfect.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. 

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Oana Roman, noi declarații despre despărțire: "Nu știu dacă Marius știa că voi face dezvăluirile astea. Nu am vorbit"

Paula Seling, afectată de bullying: "Îmi venea să nu mai ies din casă". Artista a suferit foarte mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Ibaka  Cabral  casnicie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel