Andreea Ibaka, adevărul despre incendiul de la botezul fiului ei: „Cel mai importat este că nimeni nu a fost rănit”
Data publicării:
Andreea Ibaka a vorbit despre botezul fiului ei, dar și despre incidentul neplăcut care a sfârșit petrecerea brusc. 

Cabral și Andreea Ibacka și-au creștinat copilul cel mic, pe Tiago, pe 14 mai. Pe lângă momentele frumoase de care s-au bucurat la acest important eveniment, cei doi au avut însă parte și de o surpriză mai neplăcută, care le-a dat, atât lor, cât și invitaților, câteva momente de panică. Chiar în vecinătatea locului unde a avut loc petrecerea botezului a izbucnit un incendiu destul de mare. Petrecerea a fost astfel întreruptă pentru câteva momente, până când focul a fost stins, iar pompierii au declarat faptul că nu sunt victime. 

Invitată în emisiunea Vorbește lumea, Andreea Ibaka a povestit cum au decurs lucrurile și care a fost cauza incendiului. 


„A fost, la fel ca și botezul lui Namiko, cea mai frumoasă zi din viața mea. M-am bucurat că am avut patru generații din familia noastră prezente la eveniment. Chiar și bunicii și străbunicii au petrecut alături de noi.

Treaba asta cu botezul acasă, cu garden party, așa cum ne-am dorit noi, este până la urmă ca mersul cu rulota. Pentru noi a fost bine, pentru că ne-am dorit ca cele mai frumoase momente să se întâmple în locul nostru preferat. (....) Vecinii noștri au făcut un grătar, „mai nereușit”.  A fost un incediu în toată regula. Cel mai importat este că nimeni nu a fost rănit. Au fost doar câteva pagube materiale”, a povestit actrița în emisiunea de la PRO TV.

 

Cabral „a fost omul momentului”. 

„Am spus și pe Instagram: dacă vine sfârșitul lumii îmi doresc să-l petrec alături de el, în primul rând pentru că este soțul meu și îl iubesc, iar în al doilea rând pentru că sunt cele mai mari șanse pentru ca alături de el să scap...de sfârșitul lumii.

Chiar este foarte organizat., calm. A mutat mașini, rulote, a evacuat oameni, câini...ce a prins acolo, a mufat furtunul, a udat gardul, garajul”, a mai spus Andreea Ibaka. 

Cabral și Andreea Ibacka, momente de panică, în timpul petrecerii organizate în cinstea fiului lor: „Se putea transforma într-un coșmar”

 

Andreea Ibacka și Cabral s-au cunoscut în 2007 și formează o familie în adevăratul sens al cuvântului de 11 ani. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când familia lor a devenit completă, pentru că frumoasa actriță a devenit mămică pentru a doua oară. Când vine vorba de căsnicia lor, frumoasa blondină spune că aceștia se înțeleg mult mai bine, decât la începutul relației. De asemenea, cele mai mari provocări au venit odată cu cei doi copiii, aceștia trecându-le cu brio.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii. (...) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia”, a mărturisit Andreea Ibacka, pentru Antena Stars, potrivit spynews.

 

Cum se înțelege Andreea Ibacka cu Cabral

Chiar dacă pe internet pare că în cuplul lor este totul lapte și miere, actrița spune că, în realitate, există certuri și în familia lor. Unele sunt chiar legate de creșterea copiilor. Totuși, aceste probleme sunt rezolvate prin comunicare, spune soția lui Cabral.

„Noi nu avem o relație perfectă, avem o relație absolut normală și cred că în orice relație există și diferențe de opinie. Și în creșterea copiilor, de exemplu, dar important e să comunicăm, să avem așteptările corecte”, a adăugat vedeta.

Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de dragoste a celor doi a început pe platourile de filmare, locul în care aceștia își petreceau cel mai mult timp. Încă din prima zi în care a văzut-o pe tânăra actrița, Cabral a pus ochii pe ea.

”Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: Mamă, ce c*r! Sunt prost, de ce să mint? Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață! După 14 ani, uite unde am ajuns”, a dezvăluit Cabral, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

”Eu am lăsat mai mult de la mine”

Când vine vorba de cine este persoana mai tolerantă în cuplu, artista spune că, de cele mai multe ori, ea este cea care cedează prima. Aceasta se consideră totuși foarte norocoasă, datorită faptului că și-a găsit un partener care să o înțeleagă perfect.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. 

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars, în urmă cu ceva timp


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Andreea Ibaka  botez  Cabral  incendiu  tiago 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel