Andreea Mantea a răbufnit, după ce a fost acuzată că împrăștie informații false despre slăbit: „Eu nu aș putea niciodată să îmi exprim părerea fără să mă documentez”
Data publicării:
Andreea Mantea i-a răspuns unei fane care i-a adus anumite acuzații în mediul online. 

Andreea Mantea a slăbit miraculos în ultimul timp, reușind să scape de mai multe kilograme în plus. De-a lungul timpului, fanii au fost curioși să afle care este „rețeta” succesului vedetei, pe care acum celebra prezentatoare a dezvăluit-o. Se pare însă că nu toți fanii au fost de acord cu modalitatea acesteia de a săpa de kilogramele în plus, motiv pentru care unii au acuzat-o pe aceasta că apelează la anumite „prafuri” nesănătoase pentru a obține rezultate. Andreea Mantea a oferit însă o replică imediat cârcotașilor. 

„Crezi că eu nu cunosc rețeta perfectă nu doar a slăbitului, ci și a unei vieți extrem de sănătoase? Sunt oameni care dorm doar câteva ore pe noapte pentru că viața grea pe care o duc nu le permite asta să facă asta. Au două joburi, copii mici sau boli care nu le permit acest lux. Lux care este necesar dar…”, a scris Andreea Mantea pe rețelele de socializare. 

Citește și: Andreea Mantea, emoționată până la lacrimi de fiul ei, David. Ce a făcut băiețelul vedetei: "Am rămas blocată!"

„Eu nu aș putea niciodată să îmi exprim părerea fără să mă documentez”

În acest sens, vedeta spune că știe tot ce presupune o viață sănătoasă, însă uneori sunt anumite persoane care nu au timp să își asigure toți nutrienții necesari. Tocmai din această cauză au apărut suplimentele, susține Andreea Mantea, care spune că, spre deosebire de persoana care a făcut aceste afirmații la adresa sa, ea se documentează întotdeauna, înainte de a vorbi.


„Crezi că nu ar vrea toată lumea să mănânce sănătos? Dar din păcate pâinea plină de E-uri, salamul și cașcavalul sunt mai accesibile decât hrană “Bio” care nici aceea nu mai este bio! Eu nu aș putea niciodată să îmi exprim părerea fără să mă documentez înainte sau să testez înainte. O masă sănătoasă înseamnă hrană vie! Înseamnă germenii legumelor, înseamnă fructe și legume închise la culoare, înseamnă câteva semințe de tot felul din care să ne luăm uleiurile necesare ( iar din anumite semințe nu putem scoate nimic prin simplă mestecare sau înghițire) înseamnă carbohidrați buni nu din cei răi, înseamnă și un strop de proteină și nu neapărat vegetală pentru că sunt anumiți aminoacizi pe care îi putem lua doar din proteină animală de care avem nevoie, DAR cel mai important lucru este felul în care suntem noi construiți, ce alergii avem, ce boli avem, ce ne place să mâncăm și cate mese avem pe zi! Ce stil de viață avem, ce ne permitem și ce nu!”, a continuat ea.

Te poate interesa și: „Asta m-a îngenuncheat”. Andreea Mantea și-a prins iubitul în pat cu altă femeie: „Mi-a amorțit tot corpul, am căzut din picioare”

Comentariul care a înfuriat-o atât de rău pe vedetă este primit de la o fană, care o acuză pe aceasta de faptul că împrăștie în mediul online anumite informații false. Dieta este de fapt despre somn suficient, stil de viață sănătos și sport, spunea persoana rsepectivă în mediul online.

 „Sunteți atât de naivi să credeți că veți slăbi cu așa ceva și să nu faceți nimic. Mâncați sănătos, sport și 8 ore de somn”, a fost mesajul primit de Andreea Mantea. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: acuzatii  Andreea Mantea  dietă  slabit 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel