Andreea Mantea, de nerecunoscut, după ce a slăbit 13 kilograme. Ce dietă a ținut vedeta
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Mantea a vorbit despre dieta care a ajuta-o să dea jos un număr semnificativ de kilograme.

Andreea Mantea s-a plâns în repetate rânduri, din cauza kilogramelor în plus, care i-au dat bătăi de cap vedei pentru mai mult timp. Se pare însă că imediat ce a realizat că silueta sa a avut de suferit câteva schimbări, prezentatoare TV a și luat atitudine. În acest sens, Andreea Mantea a reușit să dea până acum jos în jur de 13 kilograme, pentru care a trebuit însă să țină o dietă destul de strictă. Bruneta le-a dezvăluit totul fanilor săi pe rețelele de socializare, unde le-a mai spus și faptul că mai face din când în când excepții și cu câteva „plăceri nevinovate.”

„Am avut vreo 65-68 de kilograme și am ajuns la 55. Am ținută dietă, am renunțat la zahăr, la paste, la anumite produse de fast food, de care mă bucuram noaptea, în mod special, am încercat să am grijă. Nu am renunțat complet, pentru că dacă mi-e poftă, gust, cam atât. Fibre dimineața, apă multă, ceai verde, pe care îl combin cu diverse lucruri, ca să-i dau o aromă mai ok. Mai nou, folosesc și o cremă anticelulitică și un scrub, care am înțeles că scade în centimetri destul de bine. Nu am găsit încă minuni, dar vă țin la curent.”, a declarat Andreea Mantea, pe rețelele de socializare.

Ruxi întoarce armele împotriva lui Cristi Mitrea, după ce l-a sărutat: ”Mi-ar plăcea să-l scot din joc! Avem nevoie să scăpăm de bărbați”

 

Sportul, nelipsit din viața vedetei

Mai mult, recent, în cadru unui interviu, Andreea Mantea spunea că sportul face și el parte din rutina sa zilnică. Mișcarea, împreună cu alimentație echilibrată, au ajutat-o pe aceasta să obțină cele mai bune rezultate.

„Fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme. Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate.", a declarat Andreea Mantea, potrivit okmagazine

 

Ce face vedeta atunci când mănâncă ceva ce nu este sănătos

Chiar dacă încearcă să se abțină cât de mult poate, Andreea Mantea spune că, uneori, mai există și abateri de la dietă. Totuși, acestea nu sunt trecute cu vederea, spune vedeta, care este foarte dură cu ea însăși.

"Când trişez, a doua zi fac mai mult sport. Spre exemplu, astăzi am făcut 500 de abdomene, nu 400, ca de obicei. Vreau să mă tonific, apoi să mă menţin. Consider că pot să am grijă la ce mănânc.", a mai dezvăluit ea.

Fiul Andreei Mantea a venit plin de vânătăi de la școală: ”Avea și ochiul scos aproape”. Ce decizie a luat vedeta

 

Ce alimente NU are voie să consume Andreea Mantea

Andreea Mantea a vorbit recent despre alergiile de care suferă și din cauza cărora nu poate consuma orice fel de alimente. Printre ele se numără chiar și ceapa și cireșele. 

"Aşa mi-a zis doctorul, după analize. Şi la dude, la fel, dezvolt o alergie foarte periculoasă la acestea. Alergiile la ceapă, cireşe, fructe de mare şi dude au apărut după ce am născut. Un an de zile am mâncat doar cartofi, mămăligă şi mozzarella.", a mai spus ea.

Când vine vorba de mâncarea preferată, Andreea Mantea se declară a fi o fană înrăită a unui preparat japonez. Din păcate, și pe acesta trebuie să îl consume cu moderație, din cauza alergiilor la care este atât de predispusă.

"Sushi aş mânca nonstop, de dimineaţă şi până seara. Doar că nu pot, din cauza alergiei.", a continuat Andreea Mantea.

Andreea Mantea, motivul pentru care nu poartă bijuteriile primite de la mama sa: „Le țin undeva în cutie”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Mantea  dietă  mancare  vedete 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel