Andreea Mantea a apărut fără machiaj. Cum arată vedeta complet natural FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Mantea și-a dezvăluit chipul complet natural. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. O prezență sensibilă și senzuală, Andreea este considerată și una dintre cele mai frumoase femei din show-biz-ul autohton. Deși este o femeie cochetă, care se aranjează mereu și nu apare nemachiată, în mod normal, vedeta le-a dezvăluit recent fanilor chipul ei complet natural. 

Vedeta a mers la salonul de cosmetică pentru a-și face un tratament pentru ten. În timpul procedurii, ea nu s-a sfiit să împărtășească cu fanii cum arată tenul ei complet natural.

„Astăzi ne ocupăm de față! Fără machaij, fără filtre, facem tratamente. Eiminăm impurtiățile, pielea moartă, (…) Am început deja un tratament. (…)”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

 

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună

 Chiar dacă este mereu optimistă și cu zâmbetul pe buze, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, care îi dau adesea toată viața peste cap. 


Andreea Mantea suferă de o boală autoimună, despre care refuză să vorbească, deoarece spune că este un subiect sensibil pentru ea. În plus, aceasta suferă și de alergii. Nu are voie să mânânce diverse alimente, iar atunci când nu se poate abține ajunge imediat la spital. Andreea Mantea spune că nu se simte bolnavă, dar trebuie să ia peste 6 pastile pe zi, pentru a ține totul sub control. 


„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele”, a povestit Andreea Mantea, la „Teo Show”. 


Andreea Mantea, decizie RADICALĂ după ce s-a îngrășat 14 kilograme într-un an de zile: „Trebuie să slăbesc neapărat”

Andreea Mantea a luat 14 kilograme într-un an de zile și spune că vrea să slăbească cât mai repede. Andreea Mantea și-a stabilit deja obiectivele și știe cum va aborda acest aspect. Prezentatoarea TV nu vrea să urmeze dietele drastice ci vrea să își schimbe complet stilul de viață. 


"Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punct de vedere al alimentației. Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta. Nu pot să mai fiu așa cum era. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănâc cinci cutii de pizza fără să se vadă. Eram foarte ok și eram invidiatăatunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte! Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața. Am încercat să vă împărtășesc aceste gâduri ale mele și sper să ajungă la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo. Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri", a povestit Andreea Mantea pe Instagram.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Mantea  autoimuna  boala  machiaj  nemachiata 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel