Andreea Mantea, sfătuită de apropiați să-și facă o relație. Vedeta refuză vehement: „Mi-au spus că o să-mi pară rău”
Data publicării:
Andreea Mantea a dezvăluit motivul pentru care nu-și dorește să se implice într-o relație.

Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat, de la despărțirea de tatăl copilului său, Cristian Mitrea. Cei doi au trăit o poveste tumultoasă de dragoste, urmată de o despărțire rapidă, după doar câteva luni de relație, lucru care a făcut-o p brunetă o perioadă să-și piardă încrederea în dragoste. Au trecut ani bune de zile de atunci însă, iar vedeta nu s-a mai afișat cu un alt potențial iubit, lucru care este privit de foarte multă lume cu o curiozitate destul de mare, întrucât aceasta este, fără doar și poate, curtată de diferiți indivizi, care își doresc să-i ajungă la inimă. Astfel, acest „sacrificiu” este făcut de dragul fiului său, povestește Andreea Mantea, care spune că deși a fost sfătuită de multe persoane să-și trăiască viața, aceasta consideră că David este cel mai de preț lucru de care trebuie să se bucure în prezent.

„Nu, din fericire nu (n.r.: este într-o relație).  Glumesc. Mi-am propus să mă dedic fiului meu pentru că este atât de frumos. Am mai auzit fel și fel de oameni care-mi spun că nu fac bine, că o să mi se ducă anii ăștia și că o să-mi pară rău, că n-o să mă mai întâlnesc cu ei. Nu, n-o să mă mai întâlnesc cu anii ăștia pe care-i are fi-miu. Eu de iubit am iubit, de distrat m-am distrat. Consider că am fost foarte liberă și foarte fericită”, a declarat Andreea Mantea, pentru unica.

VEZI și: Andreea Mantea, întrebare dificilă din partea fiului ei. Ce curiozitate are David, la 8 ani: „Mi-a fost foarte greu să-i răspund”

Nu regretă nimic din viața sa

Mai mult, Andreea Mantea spune că există extrem de multe greșeli pe care le-a făcut în viață, însă, cu toate acestea, vedeta mărturisește că nu are niciun regret. Fiecare în parte a venit cu o lecție pentru brună, motiv pentru care aceasta își dorește să trăiască cât mai mult prezentul și să se bucure de tot ce acesta îi aduce.

„Nu regret nimic, chiar dacă au fost multe greșeli pe care le-am făcut. Nu le regret și nu-mi pare rău. Vreau, în acest moment, să mă concentrez pe el. El este extrem de important în viața mea. Iubirea aia maximă despre care vorbeam, e de mamă, o am pentru el în acest moment. Nu pot să mă opresc din a iubi. Vreau să mă concentrez pe el. Nu știu cât va dura această perioadă, dar, în acest moment, eu sunt singură că va dura destul de mult, o perioadă destul de lungă, pentru că are nevoie de mine”, a continuat aceasta.

Citește și: Leacurile băbești la care apelează Andreea Mantea. Vedeta nu vrea să dea banii pe branduri: „Nu există cum îți lasă pielea”

Ce educație îi oferă Andreea Mantea fiului său

Când despre educația celui mic, chiar dacă Andreea Mantea mai povestea în trecut faptul că este o mamă destul de autoritară, când e nevoie. Cu toate acestea, vedeta spune că, în aceeași măsură, nu stă niciodată cu gura pe cel mic, întrucât acesta a învățat să fie extrem de responsabil cu activitățile și task-urile pe care trebuie să le facă. Acest exemplu îl are chiar de la mama sa, povestește Andreea Mantea.

„Nu-l stresez, nu-l cert, nu-l bat la cap. Nu sunt genul acela de mamă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt pusă în situația asta. Nu mă bag, nu intervin absolut deloc. Sunt măgulită când îl văd cum se comportă, ce responsabilitate are. Mă bucur că sunt un exemplu pentru el.”, a cmai spus aceasta, tot pentur unica.

VEZI și: Andreea Mantea, complet nemachiată. Cum arată tenul vedetei fără machiaj, la 37 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Mantea  copil  david  iubit  relatie 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel