Andreea Marin a împlinit 47 de ani: „Fără rochie de Zână, fără pantofi cu toc, de ziua mea, vreau sa ne simțim copii”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Marin împlinește astăzi 47 de ani. Vedeta a fost surprinsă de ziua ei cu un tort special, care a teleportat-o instant în copilărie.

Andreea Marin și-a început ziua cu un mesaj plin de bucurie, în care le spune fanilor că se simte excelent la cei 47 de ani. 


„Bună dimineața, prețuiește viața!
47, încă un an, drumul meu merge mai departe, căci... nu există nu se poate! Vă mulțumesc, dragii mei, că îmi sunteți aproape de aproape 30 de ani, iar cei dragi ce mă știu din copilărie, de o viață! Sărbătoresc printr-o zi liberă - o raritate - de aceea e și prețios acest dar. Cu sufletele apropiate ce îmi calcă pragul acasă pentru o urare caldă, mă văd în papuci și în pijamale azi sau purtând un pulover moale, împletit, cu motive de iarnă, vreau o zi colorată, comodă și haioasă, plină de zâmbete și relaxare. Fără rochie de Zână, fără pantofi cu toc, de ziua mea, vreau sa ne simțim copii, suntem oameni mari destul in timpul anului, și nu vreau daruri, vreau să dăruim! Punem la cale o faptă bună, pentru mine e cel mai frumos mod de a sărbători. Și abia aștept să gustam tortul cu cremă de smântânică și fructe proaspete cu... vârful nasului, ca în bucătăria mamei, odinioară! Nu am avut răgazul să-l fac eu, recunosc cinstit, dar nici nu mi-ar fi reușit așa cum le iese cofetarilor pricepuți”, a transmis Andreea marin pe rețelele de socializare. 

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate jurnaliste, producătoare și prezentatoare, cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune. 

Cariera ei de jurnalist a început la TVR Iași, la vârstă de doar 19 ani, unde a fost inițial reporter de știri, după care a prezentat emisiunea pentru copii „Țara lui Piticot”.  La București a debutat ca reporter la redacția de știri externe a Televiziunii Române.  Aceasta a prezentat și principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood. La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă să prezinte emisiunea, care i-a adus un succes răsunător, „Surprize, surprize”. Frumoasa prezentatoare TV a obținut de-a lungul timpului multe distincții pentru cariera sa și s-a implicat în organizarea și promovarea multor campanii umanitare. Andreea Marin este, în prezent, Ambasador UNICEF. 

 

Decembrie, cea mai importantă lună din an

 

Pentru Andreea Marin, decembrie este cea mai specială lună din an. Fiica sa, Violeta, este născută în decembrie, vedeta își sărbătorește și ea ziua de naștere în decembrie. Tot în decembrie sărbătorim și Crăciunul, o sătbătoare de suflet a vededetei. 

Într-un interviu pentru TVMania, Andreea Marin a dezvăluit ce înseamna pentru ea perioada sărbătorilor de iarnă și cum se pregătește să îl aștepte pe Moș Crăciun.

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Andreea Marin / EXCLUSIV

 „Decembrie este o lună plină pentru mine mereu și, spre finalul ei, e întâi ziua Violetei (pe 15 decembrie a împlinit 14 ani, n.r.), apoi a mea (47 de ani, pe 22 decembrie, n.r.), apoi Crăciunul și finalul de an… Vreau să fiu acasă, nicăieri altundeva nu e mai frumos și mai bine pentru mine, sincer. Oameni dragi, căldura sufletească, brazii împodobiți, masa cu bunătăți, clinchete și sunet de pian, pisicile leneșe și cățeii agitați, dar și ciripit de păsărele în gospodăria noastră… și lui Moș Crăciun îi place popasul la noi!”, a declarat vedeta pentru tvmania.ro.

Am fost acasă la Andreea Marin. Toate secretele, dezvăluite la interviurile Spectacola și DC News

Dorința de ziua ei


De ziua ei, vedeta nu își dorește cadouri, ci se roagă la Dumnezeu să îi aducă liniște și sănătate. 

„Pace interioară și echilibru, sănătate și dragostea pe care o am să rămână acolo, ca o pavăză a mea. Nu poți avea totul în viață, dar prețuiesc ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu și iubesc oamenii puțini și buni care-mi sunt alături, la bine, dar și la greu. Și sănătate, că-i mai bună decât toate, pentru noi toți!”, a mai spus vedeta.

 

Citește și: Andreea Marin, la 20 de ani de la aventura pe Kilimanjaro: "Caută-ți muntele și urcă-l! După o astfel de experiență, ești cu totul alt om” EXCLUSIV

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  aniversare  decembrie  Vârstă  ziua 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel