Andreea Marin a vorbit cu Stela Popescu înainte ca marea actriță să moară. Ce au discutat cele două: „I-a spus că e nemulțumită că...”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Marin a vorbit cu Stela Popescu înainte ca actrița să se stingă din viață.  Abia acum s-a aflat. 

Moartea marii doamne a teatrului românesc, Stela Popescu a șocat  o țară întreagă. Marea actriță s-a stins din viață în urma unui accident vascular.  Înainte să plece dintre noi, Stela Popescu a participat la un eveniment, acolo unde a urcat pe scenă, iar discursul său nu a fost unul coerent. Înainte să se urce pe scenă, regretata Stela Popescu a stat la aceeași masă cu Andreea Marin.

Cristi Brancu este cel care a dezvăluit ce și-au spus cele două, în cadrul evenimentului la care au participat împreună. Se pare că Andreea Marin Andreea Marin i-a povestit prezentatorului TV că ea și Stela Popescu au vorbit foarte multe în seara respectivă, ba mai mult, regretata actriță i-a cerut chiar și numărul de telefon vedetei.

Andreea Marin a vorbit cu Stela Popescu înainte să moară

„Am vorbit cu Andreea Marin, ea a stat cu Stela Popescu la masă toată noaptea şi mi-a spus că la masă a fost aceeaşi Stela pe care o ştim. S-au pozat. Stela i-a spus să-i dea numărul de telefon. Era Stela pe care o ştim. A vorbit cu Monica Anghel şi voiau să facă împreună un proiect.

De asemenea, și Monica Anghel a fost prezentă la evenimentul respectiv. Artista a povestit că Stela Popescu era supărată că mașina care trebuia să o ducă la spectacol nu a venit la timp.

Andreea Marin a spus că a vorbit cu Stela ca între fete, ca altădată. S-a urcat Stela Popescu pe scenă, Andreea Marin nu o înţelegea. Iar Monica Anghel i-a spus că e nemulţumită că nu i-a ajuns maşina la timp. Ele au văzut acest comportament. Însă,  s-au gândit că este un om la care, poate, vârsta produce o sincopă. Nu s-au gândit la altceva.”, a mărturisit Cristi Brancu, în emisiunea sa.

Lucrurile regretatei Stela Popescu au fost scoase la vânzare pe internet

Stela Popescu s-a stins din viață la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2017. La mai bine de patru ani de la moartea regretatei artiste, rudele acesteia au luat o decizie radicală. Mai exact, aceștia au pus la vânzare mobila Stelei Popescu. Cinci scaune ce i-au aparținut actriței au fost puse la vânzare la prețul de 990 de euro. În anunța a fost menționat faptul că obiectele sunt din lemn masiv. 


„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru. Tradițiile naționale nu se pierd. Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu”, se arată în anunțul de pe internet, relatează Click!


Ce se întâmplă cu averea Stelei Popescu

Doina Maximilian a declarat în urmă cu ceva timp ce se va întâmpla cu averea Stelei Popescu. De asemenea, aceasta a precizat că nu va fi în București o casă memorială Stela Popescu.

„Am un inventar aproape complet al lucrurilor rămase. Încerc să las o parte dintre ele Teatrelor de Comedie și «Constantin Tănase», cu care Stela Popescu a colaborat de-a lungul carierei sale. Am mobilier, rochii, acte, pe care doresc să le donez. Inclusiv Uniter-ului mă gândesc să ofer câte ceva, dacă vor fi interesați de istoria și de relația Stelei Popescu cu teatrul românesc.

Mi-a atras atenția și gestul recent al Corinei Chiriac, care a anunțat că a făcut o donație personală Muzeului Național de Istorie a României! Mă gândesc să o sun, să aflu detaliile, cred că o să-i urmez exemplul! A, și să nu uit, cei de la Orhei sau din apropiere, zona natală a Stelei Popescu și a familiei sale, mi-au cerut niște lucruri personale. Cred că basarabenii au și ei dorința de a înființa acolo o casă muzeală dedicată ei. Am vorbit cu primarul locului, dar chestiunea asta cu pandemia și nu știu ce alegeri din zonă ne-au întârziat mult planurile”, declara fiica adoptivă a Stelei Popescu pentru Impact.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Andreea Marin  stela popescu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel