Andreea Marin, datoare la bănci. Motivul pentru care a făcut credite: „Nu a fost deloc ușor, se întâmpla la începutul pandemiei”
Data publicării:
Andreea Marin a dezvăluit că s-a împrumutat la bancă, la începutul pandemiei, pentru a-și realiza un vis. 

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz. Deși s-a retras din televiziune, fosta prezentatoare Tv continuă să rămână o voce importantă în domeniu și chiar a conceput un proiect prin care să promoveze munca oamenilor din media. 


La începutul pandemiei, Andreea Marin s-a împrumutat la bancă, pentru a cumpăra o clădire pe care a transformat-o în afacere. Deși a mers cu toată convingerea către această decizie, ea spune că a avut inima puțin îndoită, pentru că îi promisese tatălui său că nu sa împrumuta niciodată la bancă. 

 

"Da, am făcut împrumut la bancă, după mulți ani după ce am spus că voi asculta sfatul tatălui meu și nu voi face niciun împrumut. Asta m-a sfătuit. Dar am făcut un împrumut așezat pentru că s-a ivit o ocazie, aceea de a clădi spațiul meu multimedia de astăzi, locul în care creez evenimente frumoase. Nu a fost deloc ușor, se întâmpla la începutul pandemiei și apoi doi ani și jumătate a durat renovarea acestui spațiu pentru a-l transforma tehnic în ce e azi", a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV. 


Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui: „A zâmbit și a închis ochii, așa s-a stins”

Andreea Marin are o poveste de viață extrem de tristă. Prezentatoarea Tv a devenit o femeie puternică prin încercările prin care a trebuit să treacă, de la o vârstă fragedă. La 9 ani și-a pierdut mama, în urma unui accident teribil. Tatăl vedetei a rămas singurul părinte, până ani mai tarziu, când și-a refăcut viața și le-a adus fiicelor sale o mamă vitregă. Andreea Marin a avut mereu cuvinte de laudă la adresa mamei sale vitrege, însă tatăl său a fost cel care a dus greul. Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, din cauza unor probleme cardiace. Șocul a fost extrem de mare pentru vedetă, care își găsea în tatăl său sprijin moral și emoțional.

 

Andreea Marin: „Finalul lui nu a fost tumultos sau dureros, așa cum i-a fost viața”


"Pentru că pe mama am pierdut-o și eram și foarte tânără, eu eram un copil la vremea aceea, impactul a fost foarte puternic.

Tata a preluat ani la rând această misiune, a unei mame, și a încercat să fie și mamă și tată pentru noi. Și a fost. A fost un tată extraordinar, în primul rând, nici nu era nevoie să preia și misiunea mamei. Mi-a fost foarte greu să-l pierd pe tata, la maturitate. Cu câțiva ani în urmă el s-a stins de inimă, făcând un infarct. Dar zâmbind.

S-a stins liniștit, știindu-ne acum pe picioarele noastre, știindu-ne bine.

Stătea pur și simplu în pat. Pur și simplu a zâmbit și a închis ochii, așa s-a stins. Am fost, dacă pot spune astfel, că poate să pară ciudat... Am fost în parte și fericită că finalul lui nu a fost tumultos sau dureros, așa cum i-a fost viața. A avut o viață foarte dificilă. Tot timpul a ținut spinarea dreaptă și a vrut ca pentru noi să fie un model, un stâlp al familiei. A reușit, dar viața lui a fost plină de dureri. Deși zâmbea tot timpul pentru noi, eu știu, simt asta.", a declarat Andreea Marin, în podcast-ul găzduit de Andrian Artene.

 

Andreea Marin și-ar dori să poată să-și mai strângă mama în brațe


"Adrian Artene: Dacă ai folosi bagheta ta de Zână și ai avea puterea să aduci o persoană, ca atunci când porțile se deschid, cine ar apărea din spatele acelor porți?

Andreea Marin: Mama mea, negreșit. Pentru că destinul ei a fost frânt pe nedrept, mult prea devreme și mi-aș mai dori să o strâng o dată în brațe acum, la maturitate. Și ca ea să mă simtă femeia de azi. Pentru că m-a lăsat copil. Sunt sigură că i-a fost foarte greu să se înalțe la cer, mai târziu, când am înțeles lucrul ăsta: că nu trebuie să mă mai agăț de amintirea ei atât de puternic, pentru ca ea să se poată înălța.", a mai spus Andreea Marin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  banca  credit  datorii  imprumut  tata 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel