Andreea Marin, declarații neașteptate despre Andreea Esca: "Ea se joacă mereu cu viața". Cum a caracterizat-o pe Teo Trandafir
Data publicării:
Andreea Marin și-a spus părerea sinceră despre Andreea Esca și Teo Trandafir.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. De-a lungul timpului, vedeta a dat dovadă de elegnță, dar și de foarte multă sinceritate. În cadrul unui eveniment public, Andreea Marin a făcut declarații neașteptate despre Andreea Esca, dar și despre Teo Trandafir. 

Andreea Marin, părere sinceră despre Andreea Esca

Vedeta a recunoscut că o apreciază foarte mult pe Andreea Esca, pe care o vede un exemplu pentru toți oamenii de televiziune. 

 "Pe Andreea o iubesc, pur și simplu, este un om de o calitate excepțională, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un suflet mare.

O cunosc dincolo de micul ecran, așa cum o vede toată lumea. Și mi se pare foarte important să fiu alături de ea într-un asemenea moment, în care și profesional, dar și personal, este într-un punct solar al vieții ei.

Cinci decenii de viață și să arăți cum e Andreea Esca și să te simți în continuare copil, pentru că ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația, bineînțeles, e minunat!(...) Știu foarte bine parcursul Andreei, noi la acel moment prezentând știrile naționale, fiecare pe postul său, în paralel! De aceea am și admirat-o, pentru că făceam același lucru și pentru că vedeam foarte clar calitatea muncii Andreei! Ea e un model pentru toți oamenii de televiziune, nu doar cei care fac știri!", a declarat Andreea Marin, pentru cancan.ro.

Andreea Esca, mesaj pentru Andreea Marin

Andreea Esca i-a făcut un cadou Andreei Marin, prin care și-a arătat toată admirația, dar și sentimentele pe care le simte față de ea. Aceasta din urmă nu s-a lăsat mai prejos și a postat un mesaj pe Instagram, în care a scris câteva rânduri despre prezentatoarea știrilor ProTV, mărturisind faptul că și ea, la rândul ei, o iubește.

"Nu știu cum stă treaba la voi, dar pe mine mă iubește-n taină Andreea Esca, mi-a trimis un dar cu declarație de dragoste, nici nu a mai avut răbdare să vină sărbătorile! Nici eu, l-am și deschis! Fată cinstită cum mă știți, mărturisesc să știe lumea largă: și eu te iubesc, om frumos! Mă bucur să fiu colo sus, pe lista ta, la litera A! ", a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin o admiră pe Andreea Esca

Întrebată de Spectacola, acum ceva timp, despre o persoană din showbizz-ul românesc pe care o consideră atrăgătoare, Andreea Marin a dat numele celebrei prezentatoarei.

"Andreea Esca e un exemplu, bineînțeles, chiar dacă nu singurul, dar mi-ați cerut un singur nume. Îmi plac oamenii frumoși pe dinafară și pe dinăuntru, inteligenți și buni, care nu păcălesc, ci confirmă pe termen lung. ", a declarat Andreea Marin pentru Spectacola.

Andreea Marin: „Asta ține de inteligența care-i iese prin priviri”

Prezentatoarea TV a avut doar cuvinte de laudă și la adresa lui Teo Trandafir. 

Teo este o femeie frumoasă cap-coadă.(...) Asta ține de inteligența care-i iese prin priviri. Atunci când omul deschide gura și transmite o idee, îl iubești dacă ceea ce transmite îți umple sufletul, asta e Teo!", a spus Andreea Marin despre Teo Trandafir.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   andreea esca  Andreea Marin  Teo Trandafir 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel