Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre moartea mamei sale: „Am devenit brusc un om matur. Tata mi-a fost stâlp” EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Marin a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru Spectacola și DC News, despre copilăria ei și despre momentul în care mama sa a murit, iar tatăl său a fost cel care a trebuit să ducă rolul și de mamă, și de tată.

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea doar 9 ani. Deși era un copil, ea a fost neviută să ia viața în piept și să se maturizeze brusc, după cu ne-a mărturisit chiar ea. 

Invitată în platoul Spectacola și  DC News, Andreea Marin a fost întrebată de către Georgiana Ioniță cine i-a fost alături în viață, în cele mai grele momente. 

„În primul rând tatăl meu. Mama a devenit înger când eram un copil, aveam doar nouă ani. Desigur că anii petrecuți împreună au contat, dar dezvoltarea mea, ca om matur, a început la nouă ani după ce am pierdut-o pe mama mea. Am devenit brusc un om matur. Tata mi-a fost stâlp. El ținut și rolul de mama, și rolul de tată. Mai târziu, după ani, s-a căsătorit și am avut norocul de a avea lângă noi o femeie atât de bună. Îi spun tot mama. 

Bunicii nu pot să îi las să treacă în plan secund. Ei și poveștile lor, bunătatea lor și fruntea descrețită, dragostea. Am fost înconjurată de multă dragoste, chiar dacă mama s-a pierdut. Eu cred că un copil crescut cu multă dragoste are un mare avantaj de la început: devine încrezător în forțele proprii.

Am crezut mereu în forțele mele, chiar și când am avut parte de tot felul de critici, mai mult sau mai puțin binevoitoare. Eu știam că am încredere în mine și învățăm, în același timp, din critici. Nu am respins criticile. Chiar tatăl meu a fost cel care m-a sfătuit 'Nu da deoparte criticile care vin către tine pentru că doar ele te ajută să evoluezi. Nu spune -e rea voință, hai să arunc la gunoi critica asta. Întreabă-te dacă nu cumva există acolo în sâmbure de adevăr'”, a dezvăluit Andreea Marin în interviul de la Spectacola.

Vedeta spune că întotdeauna a ținut cont de critici, în sensul că a căutat să se ajute de ele și să repare cee era greșit, considerând că orice critică are un sâmbure de adevăr. 


„Trebuie să te înveți și cu asta în viață. În multe dintre ele există un sâmbure de adevăr. Când omul te critică, și nu o face neapărat întotdeauna cu rea voință, poate că tonul nu este cel care să îți placă, însă când omul te critică, tu trebuie să te întrebi, indiferent că îți place sau nu - nu cumva există acolo o sămânță de adevăr? Și dacă da, ce ai tu de făcut este să repari acel lucru, fără să ai neapărat un dialog cu omul care te criticat. Dar el nu a ajuns degeaba în viața ta și nici critica lui nu a ajuns degeaba la urechile tale”, a explicat vedeta. 

Andreea Marin, dezvăluiri despre experiența din Irak și aventura pe Kilimanjaro: „Am intrat și în zone care nu erau chiar de vizitat”

Andreea Marin, dezvăluiri despre cartea pe care o scrie: „O bogăție de idei, de imagini care te motivează, care te inspiră”

Andreea Marin, interviu emoționant pentru SPECTACOLA și DC NEWS: „Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva”

 

Cea mai importantă lecție pe care i-a dat-o fiicei sale

Violeta, fiica Andreei Marin, este acum adolescentă și primește de la mama sa aceleași sfaturi pe care și aceasta le-a primit de la părintele ei. 

„Chiar zilele trecute i-am spus o povestioară despre tatăl meu și despre ceea ce vorbeam noi când eu eram ca ea. Și lecția de viață era despre modestie. Despre faptul că într-un moment sau altul al vieții, poate să mi se pară că avem totul, că suntem tineri, că suntem frumoși, calea noastră este pavată cu tot ce e mai bun. Ei bine, mâine lucrurile se pot schimba. Și atunci, modestia, să fim la locul nostru, cred că sunt valori care nu trebuie să cunoască alterare în timp.”, a mai dezvăluit vedeta. 


Andreea Marin:  „Nu consider că sunt o frumusețe, am multe defecte”

Întrebată dacă frumusețea i-a adus dușmani în televiziune sau dacă a fost o piedică în calea succesului, Andreea a răspuns:

Nu o să mă plâng acum de ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu. Dar eu nu aș numi-o frumusețe. Eu am fost întotdeauna o fată oacheșă, cu ochii vii, și asta nu aș numi o neapărat frumusețe, ci mai degrabă carismă. Nu consider că sunt o frumusețe, am multe defecte, dar consider că nu trec ne observată, ceea ce poate fi mai mult decât frumusețea de catalog.

Pentru această munca noastră în fața camerei, în fața ecranelor, frumusețea este un mare avantaj.

A existat cred că un singur moment când lucrul acesta cumva m-a incomodat. Eram la știri, la începuturi, eram un copil și aveam fața mică, părea mică. Îți semănăm foarte bine, uite exact așa, cu părul negru ca abanosul și cu ochii căprui. Aveam o față dulce, trăsăturile erau dulci, și prezentăm știrile de seară, principalul program de știri al Televiziunii Naționale.

Și uneori știrile erau dure, și eu aveam această față dulce. Cineva din forul superior al Televiziunii Naționale, de atunci, am aflat că s-ar fi exprimat în felul următor `fata asta nu are ce căuta la știri, e prea oacheșă, e prea dulce`. Noroc că nimeni nu a ascultat această părere și treaba a mers în continuare. Știu să exprim și o veste tristă și o veste bună”, a povestit vedeta. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  copilărie  fiica  georgiana ionita  mama  tata  televiziune  violeta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel