Andreea Marin își sărbătorește astăzi ziua de naștere: "Nu este o vârstă, este o bijuterie "
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Marin împlinește astăzi frumoasa vârstă de 46 de ani. Cu această ocazie specială, prezentatoarea TV a transmis și un mesaj emoționant.

Sărbătoare mare în familia Andreei Marin. Zâna Surprizelor împlinește astăzi frumoasa vârstă de 46 de ani. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate  femei din showbiz-ul românesc, și cum era de așteptat, a primit deja sute de urări de bine. În ciuda vârstei pe care o are, de-a lungul anilor, Andreea Marin a reușit să se mențină într-o formă de zile mari.

Andreea Marin împlinește astăzi 46 de ani

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 46 de ani, Andreea Marin a postat și o fotografie, alături de care a scris și un mesaj emoționant. Vedeta a ținut să le mărturisească fanilor că această vârstă este doar un număr și chiar dacă a întâmpinat de-a lungul vieții multe piedic a încercat să privească la viitor cu încredere.

"46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, sa fie asa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm", a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin a reușit de-a lungul timpului să se mențină frumoasă, dar foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Greutățile nu au reprezentat un impas pentru vedetă și mereu a găsit soluția potrivită pentru orice tip de problemă.

”Cred că și eu sunt o fire tare, am învățat asta în timp, deopotrivă sensibilă,uneori am o balață: sensibilitate și găsirea soluției, uneori extrem de rapide problemelor, care alții se lovesc și nu trec”, a declarat Andreea Marin la Interviurile Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  zi de nastere 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel