Andreea Marin primește sfaturi stilistice de la fata ei: O mai ascult din când ca să îi fac pe plac
Data publicării:
Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fata ei, de care este foarte mândră.

Andreea Marin are o fată minuată de 14 ani, de care este foarte mândră. Chiar dacă este la vârsta adolescenței, moment în care majoritatea adolescenților sunt mai răzvrăiți, vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa fiicei ei, despre care spune că este foarte bună la învățătură, dar este pasionată și de modă. Violeta chiar obișnuiește să îi dea mamei ei sfaturi stilistice.

"Obișnuiește chiar să îmi dea sfaturi, ceea ce mi se pare chiar interesant. Cred că e foarte frumos așa să simți interacțiunea aceasta mamă-fiică, adică e momentul în care am început să fim prietene, să ne sfătuim, e un sentiment tare plăcut și necunoscut de mine până acum. De pildă, îmi spune că e foarte bine să mai ies din alb și negru și să îndrăznesc mai mult. Desigur eu îi amintesc faptul că nu mai am 20 de ani, nici chiar 14, cum are ea, și că îmi place comoditatea din ce în ce mai mult.", a declarat Andreea Marin potrivit viva.

Andreea Marin acceptă sfaturile fetei ei uneori

Chiar dacă nu le ia mereu în considerare, pentru că nu sunt specifice vârstei ei, Andreea Marin spune că se mai ghidează și după sfaturile stilistice acordate de Violeta, pentru a-i face acesteia pe plac.

"Nu mai simt nevoia să epatez în niciun fel, să fiu pe tocuri. Mi-e greu în seara asta pe tocuri, îți spun sincer, m-am obișnuit tare mult cu comoditatea, însă o mai ascult din când în când și chiar mă îmbrac cum îmi spune ea, ca să îi fac pe plac. Mie nu-mi place nici răsfățul și nici exagerarea. Îmi place echilibrul, moderația.", a spus vedeta.

Ce spune prezentatoarea despre Violeta

Andreea Marin are doar cuvinte de laudă la adresa fetei ei, despre care spune că are extrem de multă cultură generală, fapt ce a ajutat-o să se înscrie în diferite competiții internaționale.

"Iubește istoria, e foarte bună la limbile străine, în general tot ce ține de cultura generală, pentru că merge la competiții internaționale, îi place să citească, să facă sport, ca orice copil. Sunt competiții internaționale, încep în cadrul școlii fazele locale. Înainte de pandemie a ajuns, de exemplu, la faza superioară de la Barcelona. Acum să vedem. S-a calificat deja la World Cup și vom vedea unde are loc, știam că în Dubai.", a mai spus ea.

Cât despre rețelele de socializare, Andreea Marin spune că nu i-a interzis fetei ei crearea unui cont pe aceste platforme, însă aceasta îl ține privat, departe de ochii lumii.

"Violeta are un cont pentru prieteni, nu e public. Ea nu își dorește mai mult, este la vârsta la care își creează viitorul și e mult mai interesată de asta.", a conchis vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  fiica  modă  relatie  sfaturi  vedete  violeta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel