Andreea Marin s-a afișat cu un accesoriu purtat de mama sa: „Îl purta acum 40 de ani”
Data publicării:
Andreea Marin a fost prezentă la un eveniment monden, acolo unde a purtat un accesoriu care i-a aparținut mamei sale.

Andreea Marin a fost prezentă la un eveniment monden, acolo unde a defilat pe covorul roșu într-o rochie superbă. Vedeta și-a accesorizat ținut cu o geantă, care are o semnificație deosebită. Zâna Surprizelor a ales să poarte o geantă pe care o are de la mama ei, pe care a pierdut-o de la o vârstă fragedă, în urma unui accident cumplit de mașină.

Este un outfit din gareroba proprie, pentru că VIVA! ne-a invitat la o sărbătoare a culorilor. Am ales roz, vrem să vedem viața în roz, ne e dor să o vedem așa, chiar dacă ea are piedicile ei în ultimii ani. Și, în același timp, am ales un accesoriu drag inimii mele, un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani. Asta înseamnă vintage cu adevărat. Am păstrat-o ca pe un element de décor în budoarul meu, pentru că este locul unde îmi încep ziua, acest budoar ca pe timpuri, nu este doar o metaforă, așa l-am creat, și printre aceste elemente sunt piese din garderoba mamei de zeci de ani. Mama s-a despărțit de mine și a devenit înger acum 38 de ani, deci când eu aveam vreo 9 ani. Însă mi-au rămas tot felul de amintiri și de accesorii de la ea și îmi face plăcere să mă întorc în timp și să-i simt prezența astfel , a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Andreea Marin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin: „Le-am citit cu lacrimi în ochi”

Andreea Marin a povestit că  recitește mereu scrisorile în care mama sa povestea de ea.

De pildă am scrisorile în care ea povestea bunicilor despre mine cea mică, în  primii ani de viață. Sunt savuroase, trebuie să recunosc, le-am citit cu lacrimi în ochi, le-am recitit în momentul în care am reorganizat totul, pentru că am trecut printr-o renovare serioasă. E interesant să te întorci cu aproape jumătate de secol în urmă, e foarte interesant și emoționant totodată', a spus ea. 

 

Andreea Marin: Sunt fericită că eu și Adrian ne potrivim'

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu extrem de discret, de cinci ani de zile. Vedeta a mărturisit că are foarte multe în comun cu partenerul său de viață. 

 „Nu a fost o vacanță, a fost muncă, dar combinăm plăcutul cu utilul, am fost fericită să pot fi însoțită de partenerul meu de viață , de Adrian, și să ne bucurăm de soarele Lisabonei. Ne potrivim în foarte multe direcții, de exemplu pasiunea pentru design-ul de interior. Am clădit împreună casa noastră și Creative Hub-ul , iubim design-ul pur și simplu, arhitectura și călătoriile. Avem aceleași gusturi și ne place să gătim împreună sănătos. Am învățat să gătim mediteranean, sănătos, echilibrat, cu roadele grădinii noastre.', a mărturisit, pentru VIVA, Andreea Marin.

„Ne-am potrivit, e o chimie foarte bună, nu pot să mă gândesc acum la ceva care ar fi fost un impediment între noi. Desigur că în fiecare cuplu există lucruri care se ajustează, nu? Trăind împreună fiecare învață ce-i place celuilalt și vine în întâmpinarea lui. Asta dacă vrei să reziști pe termen lung. Sunt fericită că ne potrivim, poate faptul că am învățat unul despre celălalt care ne sunt limitele și am învățat să le respectăm și să venim în întâmpinarea celuilalt atunci când îi este greu. E mare lucru', a adăugat ea.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accesoriu  Andreea Marin  mama 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel