Andreea Marin și-a dorit să se sinucidă de la depresie: „Aveam gândul că celor dragi, pe care eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine”
Data publicării:
Andreea Marin a făcut confesiuni emoționante dintr-una dintre perioadele de cumpănă din viața sa. 

Chiar dacă dă dovadă de un optimism și o putere de neegalat, Andreea Marin spune că a avut nevoie de timp pentru a câștiga această personalitate puternică și pentru a fi cine este astăzi. Nu este prima dată când vedeta vorbește despre situațiile grele prin care a trecut de-a lungul timpului, însă vorbește din ce în ce mai des despre ele, din dorința de a ajuta cât mai multe persoane de a găsi calea spre vindecare. Astfel, îndrăgita vedetă recunoaște faptul că depresia a adus-o în punctul sinuciderii și în punctul în care era convinsă de faptul că cei dragi ar duce o viață mai bună fără ea. 

„E o boală, nu e o vină depresia. E ceva distructiv pur și simplu și la un moment dat poți să ajungi să faci un gest regretabil și ireversibil, cum ar fi sinuciderea. Păi de ce să ajungi acolo? Vă uitați la mine, mă vedeți un om puternic, după cum spuneai mai devreme, te-ai fi gândit vreodată că mi-au trecut astfel de gânduri prin minte? Da, printr-o minte care suferă, care este bolnavă și un suflet asemenea, căci și sufletul se îmbolnăvește totodată, pot trece astfel de gânduri. De pildă „gândul că celor dragi, pe care uite, eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine”.

E o prostie, acum știu asta, dar la vremea aceea nu știam și e un mare pericol să îmbrățișezi o fugă din viață închipuindu-ți că faci vreun bine cuiva. Nu, nu faci un bine nimănui și nu-ți faci bine nici ție.”, a declarat Andreea Marin în cadrul podcastului Celebru și Părinte. 

Te-ar putea interesa și: Rita Mureșan și Horia Brenciu au avut o relație. Artista spune tot: „Am fost foarte iubită. Extrem de importantă pentru amândoi”

Ce spune despre divorțul de Ștefan Bănică

Vedeta a vorbit recent deschis și despre divorțul de tatăl fiicei sale, Ștefan Bănică Junior, care, deși nu a fots unul ușor, a fost cea mai bună decizie pentru ambele părți, dezvăluie ea. 

„Divorțul nu este nici o dramă, noi o transformăm într-o dramă, un divorț poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu, care nu însemnă că are vreo vină nici unul, nici altul, nu e neapărat vorba de o vină, poate să fie, dar nu este neapărat, ci poate fi vorba despre disconfortul de a fi în acea relație, cei doi pot fi foarte bine mai târziu în ambele relații, în care ei pot fi la fel. E vorba de potrivire, de chimie, de dorințe.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii realizate de Mirela Retegan la Europa FM.

Citește și: Noi acuzații către Mirela Retegan. Scandalul din Gașca Zurli continuă: „Când auzeam astea, mă  transformam într-un monstru”

A făcut asta și pentru fiica sa

Mai mult, chiar dacă multe femei se „agață” de aceste relații toxice din dorința de a le oferi copiilor o familie cu doi părinți, Andreea Marin spune că divorțul ar trebuie să fie prima opțiune întocmai pentru sănătatea mintală și sufletească a copiilor, care de cele mai multe ori sunt prinși în acest „război” și confruntări pe care le au adesea cei doi adulți.

„N-ai cum să fii un exemplu bun pentru copilul tău, dacă tu accepți aceste lucruri. Tu îl înveți, indirect, prin faptele tale că trebuie pe viitor să accepte la fel, lipsa de respect, mai puțin decât merită, lipsa iubirii și așa mai departe. De tine depinde ce-i arăți copilului tău și știu că este mai grea despărțirea când ai copii, pentru că el are nevoie și de mamă și de dată, dar se poate asta, chiar dacă ei nu locuiesc împreună. Eu mi-am demonstrat că se poate, chiar dacă nu e ușor la început, dar asta e.”, a mai spus Andreea Marin.

VEZI și: De ce nu trebuie să ne temem de moarte. Maica Antonia din Elveția: „Viața de pe pământ e doar o pregătire pentru ce urmează”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel