Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia pentru care relația cu bani se va schimba radical de anul viitor
Andreea Raicu se menține într-o stare fizică excelentă, la vârsta de 46 de ani. Chiar și în vacanță vedeta este extrem de atentă la ceea ce pune în farfurie, însă, în același timp, este dispusă să-și îndeplinească și poftele. Așadar, aceasta le-a arătat fanilor cum arată mesele ei dintr-o zi pe plajele din Grecia, acolo unde Andreea nu uită nici de meditație sau exerciții fizice.
„Dieta nu există în vacanță, dar echilibrul și starea de bine ar trebui să primeze oricând.
De aceea oriunde m-aș duce și oricâte tentații aș avea în față, sunt câteva reguli de la care nu mă abat niciodată:
1. La mic dejun trebuie să am curcubeu în farfurie. Gust din toate fructele proaspete (le combin cu migdale și nuci) și-mi iau energie și vitamine pentru toată ziua, oricâte ture de piscină aș da.
2. La prânz mă joc cu mai multe opțiuni: ceviche, salată mare cu de toate, fructe de mare pe grătar… depinde ce-mi face cu ochiul.
3. Cina ar trebui să fie cea mai light pentru că somnul de vacanță e atât de dulce și nu vreau să-l stric punându-mi corpul să lucreze peste program pentru o digera mese grele.”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.
Mai mult, vedeta spune că nu-și impune la nimic reguli sau consumul cu moderație, însă, în același timp, își ascultă întotdeauna corpul. Chiar dacă mai face unele excepții alimentare, Andreea Raicu spune că în momentul în care simte primele semne de balonare sau crampe, știe că este momentul să se oprească din mâncat, întrucât nu-și dorește ca aceste lucruri neplăcute să-i strice concediul.
„Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ți-am spus mai sus, acela ar fi să-ți asculți corpul. Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine.
Sigur că o să-mi iau o înghețată dacă am chef (deși știu că lactoza nu-mi prietește deloc), sigur că mai gust niște tzatziki cu pâine (deși glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderație.
Cine vrea să-și petreacă vacanță umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu.”, a continuat ea.
Un alt secret al Andreei Raicu este faptul că aceasta a renunțat la consumul de carne cu ani de zile în urmă. Nu și-a făcut un scop din asta, ci totul a venit întâmplător, în momentul în care s-a decis să țină post. Confortul pe care i l-a oferit acea perioadă a determinat-o pe aceasta să-și dorească ca efectele să rămână pe o perioadă lungă, motiv pentru care a renunțat definitiv la acel aliment.
„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult. Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă”, declara ea în trecut, potrivit cancan.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alimentatie Andreea Raicu dietă mancare
Iată ce-ți rezervă astrele...