Andreea Raicu, meniu cu pâine fără glute și brânză fără lactoză: „Aceste lucruri îmi ajută creierul”
Data publicării:
Andreea Raicu le-a dezvăluit fanilor săi cum rată pentru ea prima masă din zi.

Andreea Raicu este extrem de atentă când vine vorba de aspectul său fizic, dar și de meniul pentru care optează în fiecare zi. Vedeta are o formă fizică de invidiat, la vârsta de 46 de ani și pare că trecrea anilor nu au afectat-o deloc. Dacă pentru foarte multe persoane, mesele vedetei par mai degrabă a fi unele de dietă, aceasta spune că nu se ghidează niciodată după acest termen, întrucât a reușit să-și realizeze un adevărat stil de viață, în jurul acestor obiceiuri sănătoase. Așadar, abia venită de la sala de fitness, vedeta le-a dezvăluit fanilor cum arată masa sa de mic dejun.

„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Mama Andreei Raicu a împlinit 84 de ani. Vedeta i-a transmis un mesaj emoționant: „Mă susține, mă acceptă și înțelege indiferent de orice”

A renunțat complet la carne

Unul dintre secretele Andreei Raicu este reprezentat și de faptul că aceasta a renunțat de la a mai consuma carne, în urmă cu foarte mulți ani. Vedeta nu și-a propus să facă acest lucru, ci totul s-a întâmplat extrem de spontan, aceasta realizând faptul că nu mai are nevoie de produsele pe bază animală pentru a avea energie și o stare bună de spirit. 

„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult. Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă”, declara ea în trecut, potrivit cancan.

VEZI și: Vrigil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu: „Lucrurile sunt clare”. S-a zvonit că au fost împreună în trecut

Reușește să-și mențină silueta și în vacanță

Andreea Raicu nu ține cont de limite doar acasă, ci și în vacanță. Singura diferență este că vedeta nu are rețineri atunci când pleacă într-o călătorie și alege uneori să se mai răsfețe cu fel de fel de delicatese, reușind, în aceeași măsură, să mențină și un echilibru, astfel încât să nu revină acasă cu niciun kilogram în plus. 

„Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ți-am spus mai sus, acela ar fi să-ți asculți corpul. Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine.

Sigur că o să-mi iau o înghețată dacă am chef (deși știu că lactoza nu-mi prietește deloc), sigur că mai gust niște tzatziki cu pâine (deși glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderație.

Cine vrea să-și petreacă vacanță umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu.”, a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alimentatie  Andreea Raicu  dietă  kilograme in plus 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”




pixel