Andreea Raicu, motivul pentru care a renunțat la televiziune. Vedeta a spus adevărul: "Mi-e dor ... "
Data publicării:
Andreea Raicu a dezvăluit motivul pentru care nu mai apare pe micile ecrane. 

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Vedeta este o prezență extrem de discretă și dă întotdeauna dovadă de multă eleganță. Recent, vedeta și-a lansat recent cartea ,,Secrete aflate pe pilelea mea”, la care a municit extrem de mult în ultima perioadă, însă a renunțat complet la proiectele din televiziune. 

În cadrul unui interviu, bruneta a dezvăluit și motivul pentru care a decis să se retragă pentru o perioadă din televiziune. Deși îi este dor de acest lucru, Andreea Raicu a precizat că momentan vrea să se axeze pe proiectele sale.

„Mi-e dor de o televiziune în care pot să contribui. Acum cu pandemia nu am avut mai mult timp, din contră, pentru că având un business de care a trebuit să mă ocup, a trebuit să găsim alte moduri decât cele pe care noi le planificasem să putem să susținem businessul și să creștem și să ne meargă bine. Drept pentru care am muncit mai mult decât am muncit înainte de pandemie. Mi-a luat un an de zile să termin cartea”, a spus Andreea Raicu în cadrul unui interviu.

 

Ce spune Andreea Raicu despre cartea pe care a lansat-o recent

 

Andreea Raicu a scris o carte despre întreaga ei călătorie spre acceptarea și iubirea de sine, pe care a numit-o „Secrete aflate pe pielea mea”.

,,Este o carte care conține foarte multă informație, atât din experiența mea, cât și este un ghid în care oamenii pot învăța cum să-și rezolve problemele tenului, să înțeleagă care sunt produsele care li se potrivesc. Este un ghid de frumusețe complex nu este doar o carte scrisă despre experiențele mele. A contribuit și beauty editorul de la andreearaicu.ro cu toate informațiile de specialitate pe care eu nu le am pentru că nu m-am confruntat cu toate problemele care se regăsesc în carte”, a mai spus Andreea Raicu.

 

 

Om de televiziune, o voce importantă în lumea beauty, dar și a modei, Andreea a ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor. De multe ori însă, subiectul știrilor nu erau realizările profesionale ale acesteia, ci înfățișarea. Vânată de paparazii pentru a-i „captura” cearcănele, vedeta spune că ajunsese să nu se mai simtă bine în pielea ei și să poarte o mască, oriunde apărea. În viața reală, acea mască însemna machiajul, iar în online, filtrele de înfrumusețare. Toate acestea sunt istorie acum. Vedeta spune că a muncit cu ea pentru a se cunoaște și pentru a se accepta exact așa cum este, iar acum, acest lucru se vede și la exterior. 

 

 

,,Ani de zile am fugit de paparazzi care imi vanau fiecare trasatura pe care eu o consideram imperfectiune. Eram ingrozita la gandul ca cineva imi poate vedea cearcanele, ochii umflati sau pielea care nu arata ca in reviste. Mi-a luat mult timp sa inteleg ca degeaba esti frumoasa daca nu te simți confortabil cu tine insati, cu cine esti si ce simti. Nesigurantele se vad imediat.Odata ce te accepti si te iubesti, cu toate partile tale bune sau mai putin bune si intelegi ca ai trasaturi (unele care iti plac, altele care nu) si nu calitati si defecte, viata se schimba. Ai grija de tine cu blandete si rabdare pentru ca vei obtine mult mai multe decat urandu-te si pedepsindu-te pentru lucrurile pe care nu le poti controla. Nu conteaza cat de perfect arata pielea ta daca nu esti impacata cu tine. Acceptarea inseamna libertate. TU te simti libera? Libera sa te arati asa cum esti, fara machiaj, fara filtre sau alte masti?,,, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Raicu  televiziune 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel