Andreea Raicu: „Poate aduce multă nefericire și suferință” Persoana pe care ar trebui să o eviți când mergi în vacanțe
Data publicării:
Andreea Raicu a dezvăluit tiparul persoanei de care să te ferești când pleci în vacanțe.

Andreea Raicu este o cunoscută prezentatoare TV, iar în ultimul timp ea și-a lăsat amprenta pe tot ce înseamnă un „stil de viață mai armonios”. Un aspect foarte cunoscut în privința ei mai este și că îi place la nebunie să călătorească.

Vezi și: Mănâncă și nu se îngrașă. Metoda prin care Andreea Raicu își păstrează silueta impecabilă în vacanță: „Totul se schimbă. Ar trebui să încerci”

Mulți s-au întrebat cum reușește vedeta să țină pasul cu toate vacanțele în care merge, iar cu ocazia invitării acesteia în cadrul podcastului lui Mihai Morar, Andreea Raicu răspunde tuturor întrebărilor.

Vacanțele sunt un aspect important din viața fiecăruia, iar multe persoane se confruntă cu dificutăți când vine vorba despre „partenerii” cu care merg în concediu. S-a pus problema tiparului pe care ar trebui oricine să îl evite pentru o vacanță cât mai relaxată, iar Andreea Raicu oferă și răspunsul.

Vezi și: Andreea Raicu, dieta pentru o siluetă de vis: „Eu nu-mi impun nimic cu strictețe”. Ce mănâncă vedeta într-o zi de plajă

Vedeta spune că prietenul narcisist ar trebui lăsat acasă și evitat, și nu doar în privința vacanței, ci în general. El nu se va gândi decât la sine, ignorând nevoile altora.

Prezentatoarea arată și modul în care poți recunoaște un narcisist:

„Cu narcisistul. Nu pot spune că știu toate caracterele. Ar fi bine să nu mergi deloc cu un narcisist, să nu îl ai deloc în viața ta. Poate aduce multă nefericire și suferință. Este doar despre el, va da mereu vina pe tine sau pe cei din jurul său pe tot ce i se întâmplă. În jurul lui te vei simți mereu ca pe ace. Nu vei ști niciodată dacă faci un lucru bun, dacă nu-l faci. Este doar despre el, nu e interesat niciodată de tine și nevoile tale, de emoțiile tale, nu are niciun grad de empatie,atenție, spațiu și nimic despre tine.”, a spus ea în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Vezi și: Vrigil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu: „Lucrurile sunt clare”. S-a zvonit că au fost împreună în trecut

Pe de altă parte, vedeta a arătat tiparul persoanei cu care ar trebui să pleci în vacanțe fără să stai pe gânduri, fiind vorba despre acel cineva care te face să te simți ca acasă.

„Un om cu care te simți bine și care te face să te simți ca acasă. Merg în vacanțe ca să mă pot bucura de viață. Vacanțele îmi dau energie, mă inspiră, mă fac mai fericită.”

Cel mai recent detaliu observat la Andreea Raicu este faptul că de ceva timp pleacă mereu de ziua ei în Italia. Cu această ocazie, ea a confirmat zvonul:

„Plec în fiecare an de ziua mea în Italia, în ultimii trei ani, cu prietenele mele. Am făcut un grup cu câteva dintre prietenele mele „Fetele din Toscana”. Să știi că, pe măsură ce a trecut timpul, nu am mai făcut atât de multe poze cum făceam în prima vacanță.”

Vezi și: Andreea Raicu, una dintre victimele companiilor aeriene. Imaginea care a făcut-o să-și iasă din minți: „Mi se pare absolut inadmisibil...”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Andreea Raicu  andreea raicu vacanta  mihai morar  podcast 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor




pixel