Andreea Raicu, sfâșiată de durere: „Una dintre cele mai dureroase despărțiri din viață mea”. Câinele vedetei a murit
Data publicării:
Andreea Raicu trece printr-o perioadă extrem de grea, din punct de vedere emoțional, după ce câinele acesteia, pe care îl are de 14 ani, s-a stins din viață. 

Andreea Raicu este sfâșiată de durere, după ce câinele acesteia, Efi, s-a stins din viață. Animăluțul a fost alături de vedetă timp de 14 ani, motiv pentru care Andreea nu-l considera un simplu animal de companie, ci un membru al familiei. Pentru a-l omagia în cel mai frumos mod posibil și pentru a-i arăta dragostea profundă pe care i-o poartă în continuare, aceasta i-a scris câteva rânduri lui Efi în mediul online, acolo unde le-a spus fanilor săi că aceasta este una dintre cele mai grele și dureroase despărțiri din viața sa, până acum. 

„Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată…. Și simți o durere care crezi că te va sufoca…

… puțin spațiu face doar recunoștință pentru că am avut lângă mine timp de 14 ani un suflet atât de curat, atât de bun care mi-a alinat durerile sufletului, care mi-a simțit fiecare emoție și fiecare lacrimă, care mi-a adus atâta bucurie în casă și în viață cum nu credeam că poate aduce un câine. Pentru că Efi nu era “un cainie”. Efi era un membru al familiei. Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată în fiecare moment și m-a făcut să descopăr atât de multe despre mine.
E una dintre cele mai dureroase despărțiri din viață mea…și știu că nu va trece de tot niciodată.”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare. 

Citește și: Andreea Raicu, critici la adresa Andreei Marin: „Alegerile noastre ne reprezintă”. I-a transmis public o sugestie de „schimbare”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Andreea Raicu, revoltată după ce s-a scris că a fost agresată de Tudor Chirilă

În ultimele zile, peste tot în spațiul public au apărut mai multe știri care vorbeau despre relația pe care Tudor Chirilă și Andreea Raicu au avut-o în trecut, dar și despre motivul care a dus la încheierea sa. Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a oferit mai multe informații cu privire la acea perioadă tumultoasă din viața sa, însă totul a fost interpretat într-o notă greșită, spune Andreea Raicu, care a postat în mediul online un mesaj extrem de acid asupra celora care au spus faptul că solistul ar fi agresat-o vreodată. 

„Sunt tristă și revoltată să văd modul absolut dezgustător cum presa a ales să răstălmăcească interviul meu cu Denise Rifai. Nu-mi vine să cred că trebuie să spun asta, dar zecile de articole apărute peste noapte, scrise pe genunchi și fără nicio bază reală sau argument concret, mă pun în această situație. NU, Tudor Chirilă nu m-a agresat niciodată. În niciun fel. Am punctat asta și în emisiune, dar “jurnaliștii” au ales să ignore informațiile care nu le-ar fi adus viralitatea pe care și-o doreau.”, scrie Andreea Raicu pe rețelele de socializare. 

VEZI și: „De ce nu sunt măritată și nu am copii?”. Andreea Raicu rupe tăcerea: „Unii sunt de-a dreptul șocați”. Ce sfat are pentru femeile singure

Adevărul despre relația pe care au avut-o cei doi

Cu toate acestea, Andreea Raicu a  recunoscut totuși în cadrul emisiunii faptul că relația dintre ea și solistul trupei Vama Veche a fost una plină de suișuri și coborâșuri, foarte tumultoasă, motiv pentru care, inevitabil, aceasta s-a încheiat. 

„Până să îl cunosc pe Tudor, cred că nu am ascultat niciodată Vama Veche, a început să-mi placă după ce am avut o relație cu el. A fost o relație extrem de tumultoasă și nu m-a agresat niciodată. Au fost relații tumultoase, s-a întâmplat o singură dată acest lucru, dar nu a mai existat a doua oară.”, a spus aceasta, în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Raicu  caine  doliu  moarte  vedete 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel