Andreea Stravoiu, tradiția de Crăciun de la care nu se abate: „Am păstrat aceleași datini încă din copilărie”
Andreea Stravoiu, prezentatoarea ROventura, de la KanalD, vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre tradițiile de Crăciun din copilărie și despre gândurile cu care întâmpină noul an. 

SPECTACOLA: Cum arătau Sărbătorile de iarnă în copilărie și ce tradiții ai păstrat și azi?

 Andreea Stravoiu: Întotdeauna Sărbătorile de iarnă le petreceam în familie. În casă mirosea mereu a cozonaci, mâncare și a brad, iar fiecare membru al familiei se implică în pregătirea casei pentru sărbătoare.

Tradiția la noi în casă a fost și a rămas că bradul să fie împodobit pe 24 Decembrie și tot în seară de Ajun așteptăm colindătorii. Îmi place să umplu casă de copii veseli, care vin să ne anunțe Nașterea Domnului. Practic, am păstrat aceleași datini încă din copilărie.


SPECTACOLA:  O amintire care a rămas întipărită în suflet?

Andreea Stravoiu: Împodobirea bradului alături de tatăl meu este o amintire vie în mintea mea, care se împrospătează în fiecare an, pentru că am păstrat acest obicei și nu aș vedea altfel Crăciunul.

 


SPECTACOLA: Mai crezi în Moș Crăciun? Să facem un exercițiu de imaginație.... Ce i-ai cere Moșului să-ți aducă anul acesta?

Andreea Stravoiu: Da, cred! Moș Crăciun are farmecul sau, este cel mai așteptat în decursul unui an, iar fără el nu am avea motiv să ne strângem toată familia în jurul bradului și să deschidem cadourile cu mult entuziasm. Nu am pregătit încă lista cu dorințe, dar nu am cerințe mari. Mă bucur pentru orice cadou.


SPECTACOLA:  Care a fost cel mai însemnat cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

Andreea Stravoiu: Probabil cele mai însemnate cadouri de Crăciun au fost cele care mi-au colorat copilăria. Iar ca adult, cadourile preferate au fost hainele și echipamentele de schi.

 

SPECTACOLA:  Cum te pregătești pentru sărbătorile din acest an?

Andreea Stravoiu: De sărbători voi fi alături de toată familia. Vom petrece împreună toate cele 3 zile de Crăciun, stăm în aceeași casă, gătim împreună, pregătim bradul, cadourile și ne vom bucură de relaxare la ciubăr.

 


SPECTACOLA:  Ce nu ai vrea să lipsească de pe masă de Crăciun anul acesta?

Andreea Stravoiu: Clar nu aș vedea masă de Crăciun completă fără cozonacii făcuți de mama mea. Sunt cei mai buni pe care i-am mâncat vreodată, întotdeauna au același gust care mă poartă înapoi în frumoasă mea copilărie.

SPECTACOLA:  Într-un scenariu ideal, care ar fi persoanele cu care ți-ai dori să petreci sărbătorile?

Andreea Stravoiu: Cu siguranța membrii familiei mele. Suntem o familie destul de mare și întotdeauna petrecem Crăciunul împreună: părinți, unchi, mătuși, verișori, nepoți. Deși ne vedem destul de des de-a lungul anului, reuniunea în jurul bardului este unică. Nu există fericire mai mare decât să fim împreună, sănătoși și voioși.


SPECTACOLA: Cum ai descrie anul 2022? Cu ce te mândrești la final de an și care ar fi regretele?

Andreea Stravoiu: Anul 2022 a fost un an destul de încercat, cu incidente neplăcute, dar pe care le-am depășit și am realizat că oricât de greu ar fi Dumnezeu e acolo lângă mine și mă ajută să le depășesc pe toate. Deși viață ne oferă hopuri, îmi place să mă concentrez pe momentele frumoase… și au fost destule și acest an. În primul rând, călătoriile pe care le-am făcut cu ROventura au fost unice și frumoase, timpul petrecut alături de familie și prieteni, la fel. Cea mai mare satisfacție, anul acesta, a fost că telespectatorii au îndrăgit emisiunea ROventura, tot mai mult de la sâmbătă la sâmbătă, lucru care s-a văzut în cifrele de rating!

 


SPECTACOLA:  Ce așteptări ai de la 2023? Cu ce gânduri intri în noul an?

Andreea Stravoiu: Primul meu gând pe care îl am în prag de 2023 este să mă bucur mai mult de moment, să nu îmi mai creez așteptări mari și să iau fiecare lucru așa cum vine. Voi fi mai ambițioasă și mai încrezătoare în planurile pe care le am.

SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola:

Andreea Stravoiu: Le doresc tuturor cititorilor sărbători binecuvântate, fericire din belșug și un an mai bun. Va transmit gânduri bune și îmbrățișări calde!

Data: 25 dec 2022, 20:10
Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: 2023  andreea stravoiu  copilărie  craciun 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei tale

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...