Andreea Tonciu a ajuns pe mâinile medicilor. Bruneta a fost pusă imediat pe perfuzii
Data publicării:
Andreea Tonciu a postat o fotografie pe rețelele de socializare, care a pus fanii în alertă.

Andreea Tonciu și-a îngrijorat foarte tare fanii, prin ultima sa postare. Întoarsă recent din Republica Dominicană, acolo unde a le-a fost alături colegilor finaliști de la Survivor, se pare că bruneta se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Deși nu a dezvăluit concret cu ce fel de afecțiune se confruntă, situația pare destul de garavă, încât a apelat la servicii medicale la domiciliu.

În fotografia postată de vedetă, care a pus în alertă toți fanii, aceasta apare întinsă pe un pat, la o oră destul de târzie, în timp ce medicii îi aplică perfuziile necesare pentru a se face bine. 

"După Dominicană.", a fost textul scris de Andreea Tonciu pe instastory.

Nu este prima dată când vedeta are probleme de sănătate din cauza emisiunii Survivor

Andreea Tonciu s-a mai confruntat cu câteva probleme de sănătate și în timp ce era concurentă în show-ul de supraviețuire. Pe vremea aceea, vedeta prezenta dificultăți în respirație și, din acest motiv, bruneta a ajuns imediat pe mâinile medicilor. 

„Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot', a spus Andreea Tonciu, după ce i s-a făcut rău la Survivor, potrivit viva.

Andreea Tonciu, în pericol să facă otită

Vedeta era destul de îngrijorată și pe atunci, în privința stării ei de sănătate. Aceasta se ruga să fie bine, pentru a putea parcurge competiția mai departe, însă, în scurt timp, a fost eliminată.

„Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Dominicană.

Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare.', spunea vedeta pe atunci.

Părinții Andreei Tonciu nu mai divorțează. Vedeta explică de ce: Nu poți să ajungi la divorț din cauza unor domnișoare de moravuri ușoare

Vedeta a avut probleme cu kilogramele în plus, după Survivor

Bruneta nu a avut doar probleme de sănătate după competiția din Republica Dominicană, ci a avut probleme și cu kilogramele în plus. Aceasta le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, faptul că nu mai reușește să își recapete forma fizică de invidiat și nu mai este deloc mulțumită de cum arată. Mai mult, aceasta le-a dezvăluit atunci urmăritorilor și că a început să facă mai multe proceduri, care să-i ajute silueta.

„Unde credeți că ajuns? După ce am participat la acel show tv am pus câteva kilograme în plus. Eu nu mă pot vedea așa, așa că am început deja tratamentul. Vara se apropie și vreau să arat din ce în ce mai bine. Eu când mă îngraș, pun doar la burtă. Cu aparatul ăsta scap de grăsime și de celulită și o să am un corp perfect la vară. De abia aștept să scap de această grăsime și celulită de pe burtă”, a spus Tonciu pe Instagram, în timpul procedurii.

Andreea Tonciu, părere tranșantă despre Survivor: Cea mai dură competiție

Andreea Tonciu, MOTIVUL pentru care a făcut public divorțul părinților ei: Mai bine să fac de râs decât să fac rău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Tonciu  instagram  probleme  sănătate 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel