Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor: „Vreau să le cer scuze colegilor mei. Vreau să plec cu fruntea sus”
Data publicării:
 Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor.

Survivor 2022. În ediția de marți, trei „Faimoși” au fost propuși spre eliminare sin competiție: Andreea Tonciu, Otilia Bilionera și Robert Niță.

„Pentru unul dintre concurenți este ultimul act al prezenței în Survivor România 2022”, a anunțat prezentatorul Dan Pavel, la PRO TV.


În urma voturilor publicului, Andreea Tonciu a fost eliminată din competiția Survivor România. „Andreea, pentru tine aventura Survivor s-a terminat. Pentru tot ce ai făcut în tot acest show, îți mulțumim și îți urez drum bun”, a spus Dan Pavel.

„Tristă, cel mai mult m-am atașat de Otilia, a fost lângă mine mereu. Îmi pare rău că o las singură aici, dar știu că se va descurca. Vreau să le cer scuze colegilor mei, dacă le-am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus. Vă voi aștepta acasă pe toți, sper că vom avea o prietenie frumoasă. Vă mulțumesc pentru tot”, a mărturisit Andreea Tonciu, în lacrimi

La rândul ei, Otilia a mărturisit că-i va duce dorul prietenei sale

„Sunt foarte tristă pentru că a plecat Andreea, cu ea dormeam seară de seară, ne încălzeam și ne spuneam ofurile. Știu că nu dădea randament aici, nu mânca, nu dormea, era supărată și îi era dor de fata ei. Ar trebui să fiu bucuroasă că se întoarce la fata ei unde îi este bine”, a mărturisit Otilia Bilionera după ce Andreea Tonciu a fost eliminată.


Ce spuneau ceilalți faimoși despre prietenia celor două vedete.

„În momentul de față, Andreea și Otilia sunt așa, ca niște „Vrăjigemene”. Și când râd de noi zici că sunt vrăjitoare. Îmi vine să-mi fac cruce când le aud”, a spus Emil Rengle, iar Elena l-a aprobat în timp ce se amuza.


Înainte de a se afla votul publicului, concurenții nominalizați au avut câte un scurt discurs:

 

„Mă bucur că fac parte din această emisiune, dar nu mă așteptam să fie atât de greu. Nu mănânc și gândul meu este doar la fata mea, îmi lipsește foarte mult. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru votul acordat. Sper să fie bine în continuare”, a spus Andreea Tonciu

 

„Am venit aici pentru a mă autodepăși, de a uita de problemele de acasă, trauma cu fostul management care m-a lăsat fără nimic după 7 ani de muncă. Am venit să învăț să mă iubesc mai mult, să fiu mai bărbătoasă, să nu mai profite nimeni de mine. Cred că am avansat cât de cât, văd o schimbare în bine. Totul se întâmplă cu un motiv. Nu este ok să te împotrivești destinului, Dumnezeu știe ce este mai bine pentru noi. Voi lupta mai departe alături de colegii mei, să aduc puncte. Dumnezeu vorbește și prin oameni”, a mărturisit Otilia, nominalizată de Laura.

 

„Survivor este experiența vieții mele, așa a fost să fie, voinței lui Dumnezeu nu te poți opune. Am intrat cu gânduri mari, speranțe. Contrar voinței mele, a gândurilor mele când am acceptat să vin la cel mai greu și real show tv, voi ieși cu fruntea sus, cu niște prietenii care vor fi pe viață. Regretul e că Dumnezeu nu a fost alături de mine în această încercare. Dar cine știe ce urmează?”, a spus Robert Niță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Tonciu  otilia  survivor 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel