Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi de ziua ei. Părinții vedetei divorțează, după ce tatăl său ar fi înșelat-o pe mama concurentei Survivor
Data publicării:
Andreea Tonciu a făcut o dezvăluire neașteptată, chiar de ziua ei. Vedeta a anunțat că părinții ei divorțează. 

Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a-și sărbători ziua de naștere, însă a făcut o mărturisire neașteptată. Potrivit vedetei, tatăl acesteia a înșelat-o pe mama sa  cu menajera și urmează să divorțeze după mulți ani de căsnicie.

Părinții Andreei Tonciu divorțează

Andreea Tonciu a povestit tot ce s-a întâmplat și cum au ajuns părinții săi să divorțeze. Vedeta este șocată de cele întâmplate. 

„Eu am fost foarte supărată pentru că o anumită persoană mi-a destrămat familia. Eu, de fel, sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o în casa mea să facă curățenie și nu că mi-a furat din casă, mi-a dominat tatăl ca să-mi destrame familia. 

Părinții mei au depus actele de divorț. Sunt foarte supărată și am suferit foarte mult. Eu de asta am fost foarte tăcută în ultimul timp. Eu am considerat-o ca pe o soră mai mare a mea. Ea stătea la masă cu mine și cu mama mea și avea relații intime cu tatăl meu”,  a povestit Andreea Tonciu.

„Nu suntem într-o relație bună cu tata”

Andreea Tonciu a mărturisit că ea și mama sa au aflat de aventura tatălui său, după o discuție telefonică. Mai mult decât atât, vedeta a precizat că ea și părintele său nu au o relație foarte bună. 

„Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata fiind în lumea lui, și-a permis să o sune pe această doamnă/ domnișoară și mama a auzit. Tatăl meu trăiește în casa noastră acum, dar nu suntem într-o relație foarte bună cu el. 

Mă doare enorm de mult când o văd că suferă. Mama este foarte supărată, este distrusă. Face tratament acum. Nu vreau să-i fac rău acestei persoane, Dumnezeu e sus și o să o pedepsească pentru ce a făcut. Tatăl meu își asumă greșeala, dar e prea târziu”, a dezvăluit Andreea Tonciu.

Citește și: Oana Roman a ajuns cu fiica ei la medic. Ce s-a întâmplat cu Isabela: ''Este curajoasă și minunată”

Cosmin și Eliza Natanticu, în doliu. Cei doi au pierdut pe cineva foarte drag

Andreea Bănică, diagnosticată cu DIASTAZĂ. Simptomele care au trimis-o la medic: „E o mică umflătură în partea de jos a abdomenului”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Tonciu  divort  parinti 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel