Andreea Tonciu, criticată dur de fani, pentru că își editează prea tare pozele: „Ți-ai mutat capul mult prea în față” FOTO
Data publicării:
Andreea Tonciu a fost aspru criticată de fani, pentru că și-a editat prea mult fotografiile.

Andreea Tonciu se află într-o vacanță de vis cu familia ei în Turcia. După cum și-a obișnuit deja comunitatea, bruneta postează foarte multe fotografii din locația de lux în care se află, pentru a-și ține fanii la curent cu toate locurile noi și experiențele prin care trece. Totuși, prin ultima ei postare, chiar dacă a vrut să atragă doar reacții pozitive și complimente, vedeta nu a reușit decât să fie ținta criticilor. Ce i-a deranjat pe fani a fost modul în care Andreea Tonciu a ales să-și editeze fotografia. 

”Ador să mă las pozată în acest loc minunat.”, a fost textul scris de Andreea Tonciu în dreptul pozei de pe Instagram. 

Chiar dacă vedeta era extrem de mulțumită de felul în care arată și de locul în care este în vacanță, fanii n-au iertat-o nicio clipă.

„Fără supărare, dar ai exagerat cu photoshop-ul, ți-ai mutat capul mult prea în față.. știm că-ți place să te ”fotoshopezi”, dar măcar fă-o corect”, „Să știi că pielea de pe mâini te dă de gol. Degeaba vrei să pari tot mai tânără și mai frumoasă, că vârsta își spune cuvântul”, ”Când te vedem așa cum arăți tu în realitate?”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de Andreea Tonciu. Se pare că bruneta nu acceptă astfel de remarci la adresa aspectului ei fizic, pentru că, la scurt timp, a șters toate părerile negative de la fotografia care a creat vâlvă pe Instagram.  

Ce spune Andreea Tonciu despre divorțul dintre părinții ei

Chiar dacă în urmă cu ceva timp, chiar de ziua ei de naștere, Andreea Tonciu anunța cu ochii în lacrimi că părinții ei sunt pe cale să divorțeze, invitată recent în podcastul de pe Youtube Fiță cu Adiță aceasta a lămurit situația, spunând faptul că cei doi s-au împăcat, pentru că la mijloc sunt prea mulți ani de căsnicie și, implicit, multe interese materiale.

”Divorțul dintre părinții mei nu mai are loc. Am o familie frumoasă. După 40 de ani de căsnicie nu poți să dai cu piciorul pentru una. S-au produs foarte mult lucruri în tot acest timp în familia Tonciu, ce ține de bani.”, a mai spus aceasta.

Ce femeie din showbiz admiră Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a denumit și o persoană publică pe care o admiră din showbiz-ul românesc, însă s-a abținut să dezvăluie numele unei vedete pe care nu o suportă.

”Îmi place Raluca Bădulescu, suntem pe aceeași lungime de undă. Sunt mai multe fete din showbiz care îmi plac, dar nu îmi vin acum în cap. Când vine vorba de cele care-mi displac aș prefera să nu dau nume, pentru că reclama se plătește, ca să dau eu un nume trebuie să băgăm mâna adânc în buzunar.”, a continuat bruneta.

Andreea Tonciu, despre certurile din cuplu

Când vine vorba despre relația cu soțul ei, Andreea Tonciu mărturisește că nu mereu lucrurile sunt roz, ba chiar între cei doi există zilnic discuții. Totuși, certurile pornesc din lucruri banale și se sting la fel de repede.

”Momente grele în cuplu nu am avut, dar mă cert cu soțul meu zilnic, ne certăm din prostii. Eu dacă mă cert acum cu cineva, în trei minute nu am am nimic, eu sunt ca un vulcan care rupe. Ne certăm din chestii mărunte, nu mi-a dat încă motive grele soțul meu și nici nu cred că și-ar dori.”, a dezvăluit Andreea Tonciu.

De asemenea, bruneta le dă și un sfat tinerelor care vor să aibă o viață de cuplu fericită. În primul rând, Andrea Tonciu le sfătuiește pe acestea să nu-și controleze partenerul, pentru că în acest fel vor trăi liniștite.

”Ca să ai o relație liniștită trebuie să fii cum sunt eu cu soțul meu. Nu-l controlez, îi dau libertate, dar sunt liniștită. Dar dacă ar face el ceva, s-ar afla în momentul 1. Bărbatul dacă vrea să facă ceva, face. Eu niciodată n-am înșelat, dacă nu mai vrei să fii cu el îi spui că nu mai vrei și gata. Nu-mi plac femeile care înșeală. Bărbatul oricum înșeală, chiar dacă are cea mai bună femeie.”, a mai declarat Andreea Tonciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Tonciu  aspect fizic  criticata  editat 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel