Andreea Tonciu, goală pe internet. Imaginea pe care bruneta o vrea ștearsă definitv / FOTO
Data publicării:
Andreea Tonciu și-a uimit complet fanii, prin ultima ipostază în care a apărut pe rețelele de socializare. 

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate persoane publice de la noi din țară. Bruneta și-a făcut întotdeauna publice opiniile, indiferent de valul de reacții pe care acestea îl puteau stârni și a fost întotdeauna adepta ținutelor cât mai provocatoare, care să-i scoată în evidență bustul generos și silueta. Totuși, de când a devenit soție, dar și mamă, vedeta pare că păstrează anumite limite și nu mai lasă la vedere atât de mult, precum obișnuia în trecut. Totuși, cea mai nouă ipostază în care s-a fotografiat pe rețelele de socializare i-a uimit complet pe fani. Spre deliciul internauților, bruneta s-a fotografiat goală, în cadă, acoperindu-și formele doar cu mână. Nici atitudinea pe care a adoptat-o Andreea Tonciu nu este una obișnuită, ci din contră, una extrem de provocatoare.

Se pare totuși că Andreea Tonciu și-a dat seama la scurt timp că ipostaza aceea ar putea fi ceva nepotrivit pentru rețelele de socializare, motiv pentru care a șters fotografia de pe Instagram.

VEZI și: Andreea Tonciu, în stare de șoc: „Puteam să fac comoție cerebrală. Eram desfigurată”. Cum se simte vedeta acum

 

„Nu prea am operații estetice”

Deși bruneta declara recent faptul că, pe viitor, se gândește să recurgă la mai multe operații estetice, recent aceasta critica femeile care „abuzează” de aceste intervenții și care își distrug înfățișarea. Aceasta le-a dat, de asemenea, și un sfat tuturor doamnelor și domnișoarelor.

„Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cm facem, că nu e ok. Și mai și ”eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină”. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!

Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce. Lăsați botul ăla. Fiți mai finuțe. Se poartă finețea. (...) Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla.”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram, în urmă cu ceva timp. 

Andreea Tonciu, ipostaze neașteptate, în plină stradă. Vedeta a făcut un adevărat show: "Am foarte, foarte multe talente..."

 

„Nu sunt genul de persoană care să condamne astfel de intervenții”

În ciuda criticilor pe care bruneta le aducea femeilor care exagerează cu operațiile estetice, Andreea Tonciu ne declara recent faptul că acestea sunt bine-venite, odată cu înaintarea în vârstă. Bruneta spune chiar faptul că are de gând să se lase pe mâinile medicilor esteticieni curând. 

"Nu am început încă să apelez la ele, dar nici nu sunt genul de persoană care să condamne astfel de intervenții. Sunt de părere că este important să te simți bine în pielea ta, iar de-a lungul anilor am apelat și eu la medicul estetician când am considerat că este cazul, dar nu au fost operații.  Oricum, fiți cu ochii pe conturile mele de social media... sigur veți afla!", a spus Andreea Tonciu, pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Tonciu  goala  instagram  interventii estetice 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel