Andreea Tonciu, moment penibil la cumpărături: „M-am simțit ca ultimul om. Nu aveam bani pe cardul soțului” / video
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Tonciu ne-a povestit unul dintre cele mai stânjenitoare momente din viața sa. 

Andreea Tonciu este una dintre cele mai sincere persoane din showbiz-ul românesc. A fost remarcată încă din urmă cu câțiva ani pentru nebunia sa specifică și a reușit să-și păstreze, odată cu trecerea timpului, autenticitatea și naturalețea care, practic, au consacrat-o în spațiul public. 

Astfel, invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA, bruneta ne-a povestit unul dintre cele mai stânjenitoare momente din viața sa, când, ajunsă la casa de marcat a unui magazin, aceasta și-a dat seama că nu are cu ce să achite cumpărăturile. 

„Când am rămas fără bani pe card, am făcut cumpărături și nu am avut bani să plătesc. M-am simțit ca ultimul om. Nu aveam bani pe card, bine, eu n-am cardul meu, pe cel al soțului și nu aveam bani pe cardul ăla. M-am dus eu, mi-am făcut cumpărăturile și când m-am dus la casă, mi-a zis că nu am bani. Am zis că nu am nici alți bani la mine, îți dai seama că m-am rușinat.”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA. 

Citește și: Cum arată meniul perfect al Andreei Tonciu: „Nu-mi plac mâncărurile de fițe”. Care e preparatul pe care-l consumă zilnic / VIDEO

Andreea Tonciu, fază amuzantă din copilărie

Fazele amuzante nu se opresc aici, pentru că vedeta spune că a avut parte de astfel de momente și în copilărie, când era la fel de plină de energie ca și acum. Totuși, dintr-o joacă, aceasta a ajuns să-și arunce de la etaj una dintre cele mai bune prietene, care, din fericire, nu a pățit nimic. 

„Asta n-am spus-o nimănui, este într-o exclusivitate mare. M-am jucat cu vecinele mele, eu am copilărit într-o casă naționalizată la Piața Unirii, iar în acea curte stăteau foarte multe familii și eram mulți copii acolo. Pe vremuri, erau telenovelele alea pe Acasă TV și fiecare copil ne alegeam câte un rol și eu eram rolul negativ, îmi plăcea să țip, să urlu, să fac ca toate alea.”, ne-a mai declarat ea.

VEZI și: Andreea Tonciu, victima comentariilor negative, după ce i-a permis fiicei sale să-și pună unghii false. Cât de permisivă e în rolul de mamă /VIDEO

Și-a împins prietena de la etaj

Chiar dacă fata în cauză a scăpat teafără și nevătămată, Andreea Tonciu spune că a fost pedepsită cu o bătaie zdravănă, primită din partea părinților săi. Vedeta nu și-a învățat însă lecția atunci, întrucât micile năzdrăvănii au continuat, după cum ne-a mai povestit chiar ea. 

„M-am jucat și din greșeală am împins-o, fără să vreau, am împins-o pe o vecină, prietena mea, care a căzut de la etajul 1. Deci fără să vreau, deci la casele astea naționalizate urcai pe scări și aveau ca o gaură unde nu era nimic și nu știu cum am făcut că fără să vreau sau intenționat, nu-mi mai amintesc, am împins-o, bine că nu a pățit ceva copilul ăla. Știi câtă bătaie mi-am luat atunci? Nu vrei să știi.”, a mai povestit bruneta.

Citește și: „E greu să fii ca mine”. Andreea Tonciu rupe tăcerea! Ce o diferențiază de alte vedete: „Și-au dorit atâtea în showbiz să mă copieze” / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel