Andreea Tonciu, părere tranșantă despre Elena Chiriac: „Nu vreau să dau valoare unor...”
Data publicării:
Andreea Tonciu a răbufnit, după ce Elena Chiriac a caracterizat-o pe brunetă în câteva cuvinte.

Andreea Tonciu și Elena Chiriac sunt două dintre concurentele de la Survivor care au păstrat conflictul aprins, chiar și după terminarea emisiunii. Faptul că cele două nu au avut o relație deloc bună în Dominicană este cunoscut de toată lumea, însă chiar și după ce Survivor și-a ales marele câștigător, acestea continuă să facă dezvăluiri una despre cealaltă. Invitată recent în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, finalista Elena Chiriac a caracterizat-o dur pe fosta faimoasă, Andreea Tonciu.

„Irelevantă”, „bârfitoare”, „certăreață”, „dramatică”… , au fost cuvintele pe care Elena Chiriac i le-a atribuit Andreei Tonciu.

Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu: ”Paris Hilton după o noapte de beție”

Care este reacția Andreei Tonciu

După cum era de așteptat, bruneta nu a rămas indiferentă la aceste răutăți venite din partea fostei sale colege de insulă. Andreea Tonciu a reacționat imediat, caracterizând-o, la rândul ei, foarte dur pe Elena Chiriac.

„Nu vreau să dau valoare unor fete care știu ele mai bine ce au făcut în trecut și la vârsta pe care o au ce fac…Nu cred că are tupeu să se lege de mine față în față, pentru că știe ce fel de persoană sunt și normal că se leagă de persoane și de oameni care într-adevăr au construit ceva cu numele lor.

Eu nu știu cine e fata asta, eu nu știu cum a apărut ea la televizor, ce face ea. Ca drept dovadă, la finala «Survivor» nicio femeie n-a fost alături de ea. Întrebarea este «De ce?» Pentru că are un caracter infect!”, a declarat Andreea Tonciu, pentru cancan.

În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: ”Toată lumea mă întreabă”. De partea cui este bruneta în proces

Andreea Tonciu, probleme de sănătate după Survivor

După ce s-a întors din Dominicană, Andreea Tonciu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, ajungând, în repetate rânduri, pe mâinile specialiștilor. Acum, aceasta clarifică situația, spunând faptul că totul i se trage de la experiența trăită în Republica Dominicană.

„Am luat un virus din Dominicană, cred… Chiar sunt foarte bine, mă pregătesc că plec în vacanță. 

La mine nu există vacanță fără Rebecca, chiar dacă am de promovat vreun hotel sau ceva, o iau și pe ea cu mine, nu plec în vacanță fără ea”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Andreea Tonciu, părere tranșantă despre Survivor: Cea mai dură competiție

Ce a însemnat pentru Andreea Tonciu Survivor

Recent, Andreea Tonciu vorbea despre experiența Survivor ca fiind cea mai dură emisiune la care a participat până acum. Întrebată de Spectacola dacă ar mai accepta să facă parte dintr-un astfel de reality show, fosta asistentă s-a arătat a fi destul de radicală în decizia ei.

"A însemnat cea mai dură competiție la care eu am participat. Știți deja că sunt genul de persoană foarte asumată și care de-a lungul anilor nu s-a ferit de show-uri, dar nu m-aș fi gândit că la Survivor va fi atât de greu!  Dacă aș mai accepta... în clipa asta, aș zice nu. Dar hai să vedem ce-mi rezervă viitorul. 

Orez am mai mâncat, de cocos m-am ferit (râde). Dar am primit, de curând, la un eveniment organizat de PRO TV. Când am deschis punga și am văzut cocosul, mi-au revenit multe amintiri pe retină!", declara recent Andreea Tonciu pentru Spectacola.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Tonciu  cearta  elena chiriac  survivor 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel