Andrei Ciobanu îl face praf pe Zanni: „Ce ține de caracter, educație, nimic, zero. Fă ceva cu viața ta, învață o meserie”
Data publicării:
După ce a primit mai multe acuzații din partea lui Zanni, Andrei Ciobanu a venit, în final cu replica.

Andrei Ciobanu, unul dintre cei trei finaliști Survivor All Stars, a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri din spatele show-ului de supraviețuire care și-a ales de curând câștigătorul. Astfel, acesta și-a dorit neapărat să vorbească despre conflictul pe care l-a avut cu Zanni pe tot parcursul competiție și despre acuzațiile pe care le-a primit din partea fostului Faimos.

„Vreau să știți că Survivor e o competiție cât se poate de reală, am făcut foamea la greu. Ce ține de finală, contează foarte mult voturile, să ai susținea oamenilor de acasă, dar la mine și la Iancu, doi prieteni, a fost la liber, adică voturile s-au înregistrat. Cât ține de Iancu și de Zanni, la Iancu s-a blocat rețeaua, nu mergeau confirmările.”, a spus Andrei Ciobanu.

„Poate veniți cu dosarele să facem o recalculare a voturilor. Asta s-a întâmplat și la Euruvision, Românii au talent, la Survivor, la orice. Eu nu vreau să zic pro sau contra, dar până acolo...”, a spus Cătălin Măruță.

„Zanni a fost în emisiune la voi și ați văzut adevărata lui față, cine nu e cu el, este împotriva lui. Și nu că e împotriva lui, am văzut acum că a apelat doar la nume de animale, el crezând că nu sunt jigniri, câine, vierme, ne-a făcut în toate felurile. Vreau să vă mai zic un lucru, am avut o grămadă de evenimente, cu sute de oameni, unul nu a vorbit ceva de bine de Zanni.”, mai spune Andrei Ciobanu.

Citește și: Iancu Sterp a răbufnit, după ce Zanni a spus că nu ar fi meritat să câștige Survivor: „Sunt furios, nu vreau să reacționez sub puterea impulsului”

A fost numit „cal troian” de către Zanni

Mai mult, apelativul de „cal troian” este unul greșit, consideră Andrei Ciobanu, care spune că el nicio clipă nu i-a trădat pe foștii săi coechipieri, adică pe Războinici, cât timp a fost în echipa roșie. Cu toate acestea, Zanni susținea contrariul și spunea că acesta l-a vorbit de rău pe Iancu Sterp, bunul său prieten dinafara competiției.

„Eu când am trecut în tabăra Faimoșilor, am fost persecutat, mereu totul se făcea public, eu nu vorbeam cu ei în junglă. Când eram la masă și erau toate camere, atunci vorbea. Noi după ce am terminat competiția, chiar am zis cu stupoare că unii au declarat niște chestii care nu s-au dat, pentru că nu sunt materiale, ce a spus Zanni. Cum poți să spui asta? Eu am fost făcut cal troian, deși niciodată nu am fost.”, a continuat Andrei Ciobanu.

Citește și: Zanni și Cristi Mitrea, scandal în direct: „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie?” / „Nu ai niciun fel de bun-simț”

Andrei Ciobanu, cuvinte dure la adresa lui Zanni

În final, Andrei Ciobanu spune că singurele atuuri pe care Zanni le deține sunt pe plan sportiv. În rest, acesta nu vede vreun motiv pentru care fostul Faimos ar fi meritat să câștige competiția, adresându-i mai multe cuvinte dure.

„Eu chiar i-am iubit și pe unii dintre ei îi iubesc în continuare (n.r. de la Faimoși), eu am jucat corect în fiecare echipă. Eu am disperat în competiția asta, Survivor e un show de supraviețuire. Contează și nivelul sportiv, clar, dar nu e numai despre asta. Eu am fost la 29 de ani și vă jur că a fost altfel, simt că m-am schimbat, eu eram înalt, aveam spatele julit tot, m-am bătut cu tineri. Cum poți tu, Zanni, cu 25, 26 de ani să spui „E un concurs sportiv”, păi da, dar te bați zu Zmărăndescu, cu Relu, care au 50 de ani, deci acolo e despre tot și toate.

Noi toți am spus-o. Sportiv, Zanni, ești cel mai bun, felicitări. Ce ține de social, demnitate, caracter, educație, nimic, zero. (...) Nu are educația de bază, el se folosește de chestia asta socială și va apela mereu la mila oamenilor, fă ceva cu viața ta, fă-ți o familie, învață o meserie.”, mai spune el.

VEZI și: Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel