Andrei Duban a jucat în Wednesday: „Am apărut 3, 4 secunde. L-am cunsocut pe Tim Burton”. Suma uriașă pe care a primit-o pentru două zile de filmare
Data publicării:
Andrei Duban a făcut mai multe declarații inedite cu privire la rolul pe care l-a avut de interpretat în serialul „Wednesday”.

Serialul „Wednesday”, care a ocupat topul Netflix pentru mai mult timp și a stârnit o adevărată isterie în toată lumea, aduce în prim plan mai mulți români. Pe zi ce trece, publicul care nu a reușit încă să vizioneze acest film sau pur și simplu nu și-a dat seama, află faptul că mai multe nume din țara noastră au fost remarcate de Tim Burton. Printre acestea se numără și Andrei Duban, care a avut un rol scurt, de câteva secunde, însă a avut șansa să joace alături de actorii de la Hollywood și să primească indicații de la unul dintre cel mai cunoscuți regizori. 

„Am apărut 3, 4 secunde. Am filmat două zile, în una am stat, nu a vrut Tim Burton să filmeze. L-am cunoscut, pentru mine a fost ca un film oscar. Am tras cam 4,5 duble și la fiecare dintre el a râs, eu neavând vorbe. Personajul principal, Wednesday, se uita la mine și ea îi cerea barmanului o cafea, iar el i-a zis să bea la filtru, pentru că i se stricase espressorul. Ea se uita atunci la mine și zice „Păi vrei să ajung ca ăla, numai oamenii depresivi beau cafea la filtru”. Și eu dau să îmi pun cafea, o aud și renunț și plec. De fiecare dată când am tras scena asta, Tim a râs și spunea „Very funny, very funny” (n.r. Foarte amuzant). Dar eu nu făceam nimic altceva, decât renunțam la cafea, la indicațiile lui. Eu nu am jucat, am avut o figurație specială.”, a declarat Andrei Duban, în cadrul podcastului „La Măruță”.

Citește și:  Legătura neștiută dintre Florin Salam și Andrei Duban: „Deci nu îți trece prin cap, jur”

 

Câți bani a primit Andrei Duban, pentru rolul din Wednesday

Chiar dacă recunoaște faptul că nu a muncit extrem de mult pentru film, întrucât secvența filmată este foarte scurtă, Andrei Duban spune că a fost recompensat cu un onorariu destul de generos. 

„Eu nu știam unde vin. La vremea aceea filmul se numea altfel, s-a transformat pe parcurs în Wednesday. Știam exact despre ce rol era vorba și cât era de lung. Trebuia o zi de filmare, norocul meu a fost că au fost două, au plătit două. Am primit de la mulți prieteni: „Cum e posibil? Ai jucat în Wednesday? Fantastic”. Să vezi un român acolo ți se pare așa... M-au plătit bine. Un contract foarte, foarte ok. În ziua în care nu am filmat, oamenii au fost foarte corecți și mi-au zis că mă plătesc, chiar dacă nu am filmat. Cu totul, este vorba de mai mult de 1000 de euro.”, a continuat actorul.

Citește și: Jenna Ortega din „Wednesday”, sacrifii uriașe pentru a filma în țara noastră: „Am încetat când am mers în România”

 

Andrei Duban, vocea lui Chris Rock din Madagascar

Proiectele interesante pentru Andrei Duban nu se opresc aici. Actorul a dezvăluit faptul că în curând va apărea un nou proiect inedit, unde a avut oportunitatea de a dubla vocea unui personaj extrem de îndrăgit al filmelor realizate de Disney. 

„De curând am pus o voce, este rol principal, dar încă nu a apărut. Este vorba de Chris Rock din Madagascar. De curând am terminat, o să fiu zebra. Ei te aleg în funcție de inflexiunile vocii. Castingurile nu le aprobă românii, ci Disney. Când dai castingul, oamenii știu cât ești de experimentat. Bucuria copiilor care-ți recunosc vocea e mare. A început și Armin să facă asta și sunt foarte mândru. Îmi spun cei de la studio că e foarte bun, nu au așa ceva. 80% este meritul Grațielei în educația lui. Îl chinuie mereu cu matematica.”, a mai spus Andrei Duban. 

Te poate interesa și: Ce spun actorii din „Wednesday” despre România: „Nimic nu m-a pregătit pentru asta”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  andrei duban  bani  serial  tim burton  wednesday 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel