Andrei Neacșu, surprins în brațele unei brunete focoase. Cum arată tânără care i-a luat locul Ilincăi Vandici
Data actualizării:
Data publicării:
Andrei Neacșu, fostul partener al Ilincăi Vandici, s-a afișat deja cu o altă femeie. Cum arată bruneta misterioasă.

Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici, pare că și-a refăcut viața după divorț și are o nouă iubită în peisaj, potrivit CANCAN . El a fost surprins pe litoralul românesc, în Mamaia Nord, alături de o brunetă misterioasă. Gesturile tandre  dintre cei doi au stârnit curiozitatea publicului și a fanilor.

După separarea de Ilinca Vandici, Andrei Neacșu pare că nu pierde timpul și se bucură de viață alături de noua lui parteneră. Surprinzător este faptul că bruneta seamănă izbitor cu fosta sa soție, Corina Bogaciu, ceea ce a generat speculații și comentarii în rândul fanilor. Se zvonește că cei doi formează un cuplu de mai bine de un an, iar acum, odată cu oficializarea divorțului, Andrei Neacșu nu mai ascunde relația lor.

În timp ce Ilinca Vandici se concentrează pe cariera sa și pe creșterea fiului lor, Zian, fostul ei soț pare că și-a găsit fericirea alături de noua potențială iubită. Andrei Neacșu s-a mutat de mai mult timp într-un apartament din zona de nord a Capitalei, iar relația lor ar fi evoluat discret, departe de ochii curioși ai presei și publicului.

Au avut un divorț discret

Despărțirea oficială dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu a fost confirmată recent de prezentatoarea de la Kanal D, după apariția imaginilor în presă care îl surprindeau pe fostul ei soț alături de o altă femeie. Cu toate acestea, cei doi părinți rămân implicați în viața și creșterea fiului lor, iar publicul urmărește cu interes evoluția relațiilor lor post-divorț.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat prezentatoarea TV pentru WOWbiz.ro. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au unit destinele în 2017, iar la scurt timp au devenit părinții lui Zian.

Orice ar fi, rămân implicați în creșterea fiului lor

Divorțul dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu a fost inevitabil, deși în trecut prezentatoarea de la "Bravo, ai stil!" spunea că este dispusă să ierte orice greșeală a soțului ei. După 7 ani de relație, cei doi au hotărât să pună punct mariajului lor. Deja de o bună perioadă, cei doi nu mai locuiesc împreună, iar Andrei Neacșu și-a achiziționat recent un apartament în zona de nord a Capitalei.

Ilinca Vandici, vedeta de la Kanal D, a confirmat că despărțirea a fost o decizie luată de comun acord și că ambii părinți vor face tot posibilul să mențină o relație civilizată în beneficiul copilului lor. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, comunicarea și respectul vor rămâne elemente cheie în interacțiunile lor.

Decizia de a pune capăt relației lor de cuplu a fost luată în luna mai, iar acum cei doi se concentrează pe creșterea și binele copilului lor în continuare. Despărțirea lor a atras atenția presei și a fanilor, care urmăresc evoluția relației dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu după divorț.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a mai precizat Ilinca, potrivit Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Andrei Neacsu  Ilinca Vandici  relatie 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel