Andrei Niculae, talentul cu care „cucerea” domnișoarele: „Am descoperit după operația de apendicită. Mă fac de râs și aici”
Data actualizării:
Data publicării:
Andrei Niculae ne-a dezvăluit talentul său ascuns și extrem de atipic, despre care spune că îl ajuta să impresioneze fetele. Omul de radio și-a descoperit această abilitate după operația de apendicită. 

Andrei Niculae a fost invitat în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, acolo unde a dezvăluit care este cel mai inutil talent al său și cu l-a descoperit. 

„Am cel mai inutil talent pe care pot să îl am. O să mă fac de râs și aici, bine,  pregătiți-vă pentru încă un moment penibil din cariera mea, dacă se poate numi carieră, cu atâtea momente penibile. După operația de apendicită, am aflat că pot să îmi fac degetele așa, nu știu dacă se vede pe cameră, uite, fii atentă, stă la 90°”, a exemplificat Andrei Niculaie, în timp ce arăta la cameră modul inedit în care își poate mișca degetele. 

„Și care e legătura cu operația de apendicită?”, a întrebat nedumerită Georgiana Ioniță, gazda emisiunii. 

„Nu știu, asta am descoperit imediat după ce am ieșit din operație. N-are nicio legătură. Dar, uite, și pot să fac cu toate. Fostele și tipele cu care am umblat au fost foarte încântate de această abilitate a mea, dar dar e inutilă, chiar inutilă”, a mai spus omul de radio. 

VEZI ȘI: Cea mai mare frică a lui Andrei Niculae: „Nu mă bântuie nimic mai rău decât această acest gând” / EXCLUSIV

Vezi aici emisiunea:

 


Cel mai penibil moment din viața lui Andrei Niculae

În prezent, Andrei Niculae trăiește o frumoasă poveste de dragoste alăuri de Claudia, însă omul de radio spune despre el că a avut o viață amoroasă extrem de „aglomerată”, înainte de a-și cunoaște iubita. 


Întrebat care a fost cel mai penibil moment din viața sa, omul de radio a început să enumere un lung șir dă întâmplări amuzante, cele mai multe având legătură cu fostele iubite. 

„În fiecare zi am câte unu. Am momente penibile pentru voi toți, dacă vă uitați și cumva n-ați avut momente penibile, puteți să mă contactați oricând. Pot să vă livrez unul? Bă, când am uitat numele companiei la un eveniment, am uitat efectiv și nu aveam nici desfășurător. 
M-am simțit super penibil. Desigur, nu s-a simțit treaba asta, că m-am învățat cum să jonglez până să aflu numele. Unul foarte, foarte penibil a  fost când am încurcat două tipe. Vorbeam cu amândouă, eram pe vremea când aveam doar prietene cu „beneficii”, să zic așa. Nu eram deloc băiat cuminte și le mai încurcam pentru că erau, erau în momentul ăla, vreo cinci-șase cu care tot vorbeam. Păi aveam șapte zile ale săptămânii, na, trebuia să ne ținem ocupați și să fie mereu ceva nou. Și vorbeam cu una dintre ele și la un moment sat, îi zic ok, hai că vin la tine în Ștefan cel Mare, și îmi zice „eu nu stau acolo, eu stau în Titan, nesimțitule, vorbești cu alta”.  Am zis „iartă-mă” și am zis de altă locație din Titan, tot greșită, și mi-a zis „chiar ești nemernic  ori faci pe prostul”.”, a mai spus Andrei Niculae. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Andrei Niculae  femei 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel