Angela Bassett, marcată de ultimele cuvinte pe care i le-a adresat Tina Turner: „Pentru tot restul zilelor mele..”
Legendara Tina Turner s-a stins din viață, iar artiști din întreaga lume îi oferă zilele acestea un ultim omagiu.

Cunoscută drept Regina Rock 'n' Roll-ului, Tina Turner a murit ieri, 24 mai 2023, la vârsta de 83 de ani, în locuința sa din Elveția, în urma unei lungi boli.

Vedete și artiști din întreaga lume i-au adus un ultim omagiu celebrei artistei care și-a pus amprenta expre de mult asupra industriei muzicale, iar actrița Angela Bassett, a transmis, la rândul său, un mesaj plin de regret, în care a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte pe care Tina Turner i le-a adresat.

„Cum să ne luăm rămas bun de la o femeie care și-a însușit durerea și trauma și le-a folosit ca mijloc de a ajuta la schimbarea lumii? Prin curajul ei de a-și spune povestea, prin angajamentul de a păstra cursul vieții sale, indiferent de sacrificiu, și prin determinarea de a-și croi un spațiu în rock and roll pentru ea și pentru alții care îi semănau, Tina Turner le-a arătat celor care trăiau în frică cum ar trebui să arate un viitor frumos, plin de iubire, compasiune și libertate.", a scris actrița, potrivit presei internaționale

Care sunt ultimele cuvinte pe care i le-a adresat Tina Turner

Postarea de pe rețelele de socializare a continuat, iar actrița a dezvălui care au fost ultimele cuvinte pe care le-a primit de la Regina Rock 'n' Roll-ului.

„Ultimele ei cuvinte către mine - pentru mine - au fost: "Nu m-ai imitat niciodată. În schimb, ai ajuns adânc în sufletul tău, ți-ai găsit Tina interioară și ai arătat-o lumii'. Voi păstra aceste cuvinte aproape de inima mea pentru tot restul zilelor mele. Sunt onorată că am cunoscut-o pe Tina Turner.”, a încheiat Angela Bassett.

„Ea ne-a oferit mai mult decât am fi putut cere vreodată”

„Așa că astăzi, în timp ce plângem pierderea acestei voci și prezențe iconice, ea ne-a oferit mai mult decât am fi putut cere vreodată. Ni s-a oferit pe ea. Iar Tina Turner este un dar, iar ea va fi întotdeauna 'pur și simplu cea mai bună' (n.r. Simply the best, melodia Tinei Turner).", a continuat aceasta.

Tina Turner și-a început cariera în 1957 cu 'Ike Turner's Kings of Rhythm'. După 20 de căsnicie cu Ike Turner, în care a suferit abuzuri fizice, a divorțat de acesta în 1978 și a început o carieră solo. Ea a ajuns să obțină un succes enorm ca artistă solo, fiind numită  drept "una dintre cele mai mari reveniri din istoria muzicii".

În 1993, Angela Bassett a preluat rolul Tinei Turner alături de Laurence Fishburne în rolul lui Ike Turner în filmul What's Love Got To Do With It?", numit după cântecul cu același nume.

Carieră cu peste 100 de milioane de discuri vândute

Decesul cântăreței, cunoscută pentru hituri precum "Simply the Best" și "What's Love Got To Do With It", a fost confirmat de către agentul ei publicitar, pe data de 24 mai 2023. 

Într-o carieră în care a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume și a obținut extrem de multe premii Grammy de-a lungul unei cariere strălucitoare, ea a fost numită "Regina rock and roll-ului".

Îl lasă în urmă pe soțul ei, directorul muzical german Erwin Bach, despre care spunea că a ajutat-o să cunoască dragostea adevărată, după mariajul eșuat.

Tina Turner l-a considera pe Bach dragostea vieții ei, iar cei doi au petrecut 37 de ani împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 25 mai 2023, 16:15

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca