Angelina Jolie lucrează la un film despre „război, traumă, amintire şi vindecare". Salma Hayek şi Demian Bichir vor juca rolurile principale
Data publicării:
Angelina Jolie, regizoare şi scenaristă a unui film în care vor juca Salma Hayek şi Demian Bichir

Angelina Jolie va scrie, va regiza şi va produce "Without Blood", un film în care rolurile principale vor fi interpretate de actorii Salma Hayek şi Demian Bichir.

Vedeta hollywoodiană va realiza acest film în colaborare cu compania Fremantle, cu care a încheiat un contract pe trei ani în luna martie. Filmările au început deja în provinciile Apulia şi Basilicata din sudul Italiei, precum şi la Roma.

Filmul are la bază un bestseller internaţional - romanul omonim al scriitorului italian Alessandro Baricco - şi o acţiune plasată la finalul unui conflict neprecizat. Potrivit producătorilor săi, pelicula explorează "adevăruri universale despre război, traumă, amintire şi vindecare".

Salma Hayek Pinault şi Demian Bichir vor interpreta rolurile principale în această producţie, care va avea o distribuţie internaţională.

"Without Blood" este cel de-al cincilea film pe care Angelina Jolie îl va realiza în calitate de regizoare şi, totodată, primul său proiect în urma contractului semnat în martie 2022 cu compania de producţie de filme independente Fremantle. Vedeta americană şi Fremantle vor dezvolta împreună o serie de lungmetraje, documentare şi seriale originale de anvergură internaţională.

Pe lângă cariera de actriţă, care i-a adus deja celebritatea şi un premiu Oscar, Angelina Jolie s-a remarcat tot mai mult în ultimii ani şi în calitate de regizoare. Vedeta americană a regizat până în prezent patru lungmetraje: "In The Land of Blood and Honey" (2011) - nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film străin -, "Unbroken" (2014), "By the Sea" (2015) şi "First They Killed My Father" (2017) - nominalizat la premiile BAFTA şi Globul de Aur pentru cel mai bun film străin.

'Without Blood" subliniază totodată ambiţiile companiei Fremantle de a se impune în industria cinematografică. Recent, această companie americană a fost recompensată la Festivalul de la Cannes pentru pelicula "The Eight Mountains", regizată de Felix Van Groeningen şi Charlotte Vandermeersch, care a împărţit Premiul Juriului cu lungmetrajul "EO", regizat de Jerzy Skolimowski. Un alt film produs de Fremantle, "The Hand of God" al regizorului Paolo Sorrentino, a fost nominalizat în acest an la premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj internaţional, notează Agerpres.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: angelina jolie  demian bichir  film  război  salma hayek  without blood 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel