Angelina Jolie, sfaturi de neprețuit pentru femeile care se tem de violența domestică: "E trist"
Data publicării:
Angelina Jolie își continuă activitatea umanitară cu sfaturi speciale pentru femeile care se tem că ar putea fi victime ale violenței domestice, precum și pentru copiii lor.

Angelina Jolie continuă să fie o voce pentru cei care s-ar putea să nu aibă una în ceea ce privește problema violenței domestice împotriva femeilor și copiilor. Actrița și umanitarul de 45 de ani este un trimis special al Înaltului Comisar al ONU pentru refugiați și participă la campania de 16 zile de activism a ONU - o inițiativă împotriva violenței de gen. Câștigătorul premiului Oscar are sfaturi valoroase pentru femeile și copiii care ar putea fi vulnerabili la violența domestică în timpul sezonului de sărbători și le-a împărtășit într-un interviu acordat Harpers Bazaar Marea Britanie, publicat pe 7 decembrie 2020.

"Vorbeste cu cineva. Încercați să găsiți aliați. Fii conectat pentru situații de urgență. De exemplu, puteți fi de acord să folosiți un cuvânt de cod cu un prieten sau un membru al familiei, care să le spună dacă vă confruntați cu o urgență. Începeți să construiți o rețea și să câștigați cunoștințe. Este trist să spun, dar nu poți presupune că toți prietenii și familia vor dori întotdeauna să te creadă și să te susțină. Adesea, străinii vor ajuta. Sau alte victime, grupuri de sprijin sau grupuri de credință. Mai presus de toate, fii atent. Doar tu știi cu adevărat pericolul în care te afli și, până nu îți vei găsi sprijinul afară, s-ar putea să te simți singur” , a spus Angelina Jolie.

Angelina a primit, de asemenea, sfaturi despre cum să arate sprijin unei rude, prieteni sau copii care ar putea suferi abuzuri în timpul sezonului de vacanță. „Dacă ți-a trecut chiar prin minte că cineva pe care îl cunoști ar putea fi vulnerabil în acest fel, încearcă să rămâi aproape și prezent în viața lor. Arătați clar că sunteți acolo pentru ei ", a explicat ea.

„Un alt lucru pe care îl putem face cu toții este să ne educăm. Aflați despre violența domestică. Aflați cum trauma ne afectează sănătatea și poate duce la schimbări biologice, în special la copii. Luați aceste probleme în serios ”, a continuat Angelina. Ea a adăugat despre victimele DV, „Ia-o în serios și stai alături de ele. Asculta-i. Nu-i judecați. Încercați să înțelegeți presiunile emoționale, financiare și juridice uriașe cu care se confruntă , inclusiv presiunea de a păstra tăcerea cu privire la ceea ce li s-a întâmplat. Și să fiți conștienți de faptul că ar putea suferi traume. ”

Angelina a devenit o purtătoare de cuvânt pasionată cu privire la problema abuzului în familie atât a femeilor, cât și a copiilor de-a lungul anului 2020, în special datorită blocării și carantinei COVID-19, unde erau mai susceptibili de a deveni victime. Pe 9 aprilie, Angelina a scris un eseu pentru revista Time despre modul în care copiii erau deosebit de vulnerabili, întrucât „copiii sunt privați de rețelele de sprijin care îi ajută să facă față: de la prietenii lor și profesori de încredere până la activități după școală și vizite la o persoană iubită casa rudei care oferă o evadare din mediul lor abuziv. ”

Într-un eseu din 9 octombrie pentru publicație, Angelina a abordat modul în care progresul global în ceea ce privește drepturile femeilor înregistrează eșecuri din cauza pandemiei. Dar ea a adus în discuție și nevoia de modalități de combatere a violenței domestice, scriind „Avem nevoie de mai mult decât o revenire la statu quo înainte de pandemie. Acasă, avem nevoie de o atenție mult mai mare asupra siguranței: prevenirea violenței domestice, sprijin și servicii sporite pentru supraviețuitori, inclusiv copiii expuși la violență și traume, și un sistem care să ofere responsabilitate. ” Acum oferă din nou sfaturi valoroase, de data aceasta pentru sezonul de vacanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: angelina jolie  international  vedetă 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional




pixel