Anghel Damian rupe tăcerea despre despărțirea de Lia Bugnar: „Suntem maturi și înțelegem situația în întregime”
Data publicării:
Anghel Damian și Lia Bugnar au fost împreună nouă ani. Cei doi s-au despărțit recent, iar regizorul a început o relație cu Theo Rose. 

Anghel Damian și Lia Bugnar s-au despărțit recent, după nouă ani de relație.  Deși povestea lor de iubire a luat sfârșit, relația de prietenie continuă, mai ales că cei doi lucrează împreună la mai multe proiecte, inclusiv la noul serial Clanul, de la Pro TV, proiect în care este implicată și Theo Rose.


În ciuda zvonurilor care s-au iscat după ce s-a aflat de relația acestuia cu Theo Rose, Anghel Damian spune că între el și Lia Bugnar lucrurile sunt cât de poate de firești. 


„Pentru niște oameni maturi, care se admiră reciproc, este firesc să poți continua o relație profesională exact în termenii în care ea a fost dezvoltată. În general, în toate contextele de lucru există o separație foarte limpede între viața profesională și viața personală și atâta vreme cât noi suntem maturi și înțelegem situația în întregime, nu există niciun soi de problemă, a declarat Anghel Damian pentru Playtech-Impact.

Lia Bugnar rupe tăcerea, după „scandalul despărțirii” de Anghel Damian: „Ținând capu' cât se poate de sus. Și pot destul, că am 1,77”

Anghel Damian, discret când vine vorba de relația cu Theo Rose

„Vă mărturisesc că nu aș vrea să intru foarte mult în detalii despre viața noastră privată și o să ofer și o justificare. (…) E foarte greu să povestești ceva just despre intimitatea ta și lumea să înțeleagă exact ce vrei să spui (…) Chiar cred că situațiile de genul acesta nu pot fi descrise, pentru că trebuie să simți, să gândești ceea ce am simțit și am gândit ca să poți să înțelegi. Prefer această discreție, pentru că e important să trăim noi, nu să trăim prin gura lumii sau prin articole de presă. (...) Theo face un rol extraordinar (…) Este un artist complex, cu un talent desăvârșit, atât în muzică, cât și în actorie. Mă bucur că a reușit să-și descopere această latură și să urmeze un drum, care cred eu, va fi foarte lung și bine bătătorit și pe partea asta a actoriei. O apreciez ca un întreg, nu vreau să subliniez o calitate în detrimentul alteia. Este un om excepțional”, a explicat regizorul pentru sursa citată. 

Lia Bugnar, noi săgeți spre Theo Rose: „Nu are niciun fel de pregătire actoricească”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anghel damian  clanul  lia bugnar  Theo Rose 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel