Anna Lesko, cerută în căsătorie de două ori: „Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”
Data actualizării:
Data publicării:
Anna Lesko a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de două ori. 

Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, este mamă singură. Artista a avut mai multe relații, însă niciuna nu s-a lăsat cu un mariaj, deși cererile în căsătorie au existat. 
Cea mai mediatizată relație a vedetei a fost cea pe care a avut-o cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Se întâmpla chiar la începutul carierei sale de artistă. 

Irinel Columbeanu, detalii picante din relația cu Anna Lesko. Ce cadou a primit fostul milionar din partea artistei


Într-un interviu pentru Viva, Anna Lesko dezvăluie că a primit două cereri în căsătorie, însă a pus mereu cariera pe primul plan. 

Acum, ajunsă la 43 de ani, artista spune că nu ar încurca-o cu nimic o căsnicie și că s-ar putea împărți între familie și carieră. 

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit. Astăzi, lucrurile s-au repoziționat, cu brio pot face față carierei și rolului pe care îl am deja, adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”, a declarat Anna Lesko pentru Viva. 


Cum i-a explicat lui Adam că ea și tatăl lui se despart

Anna Lesko și Dj Vinnie au surprins pe toată lumea, în 2019, când au anunțat că se despart, după o relație de 8 ani. Nimeni nu a înțeles atunci ce a dus la separarea celor doi, dar toată lumea a observat că artista și-a ținut viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor și nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat de atunci. După despărțire, fiul celor doi, în vârstă de 8 ani, a rămas în grija mamei sale. 

Invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV, Anna Lesko a dezvăluit ce relație are cu fiul ei, Adam. Artista a mărturisit că încearcă să poarte discuții deschise cu el și să îl trateze ca pe un adult. 

„Nu putem să plângem. Trebuie să dai copilului tău siguranța asta și soluția. Așa fac și eu cu Adam. Dialogul la care îl invit este acela care se termină și cu o soluție.”, a spus artista.

Anna Lesko: „Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă”

Anna Lesko a declarat că fiul a înțeles toată situația dintre ea și tatăl său și asta pentru că i-a explicat de fiecare dată ce se întâmplă. Totodată, artista este de părere că nu este indicat ca cei mici să asiste la certurile dintre părinți, deoarece lucrul acesta îi va afecta foarte mult. 

„Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă. A fost o discuție care nu a pus accent cu caracter dureros. I-am explicat ‘Iubirea vieții mele, tati și cu mami te iubim enorm și așa va fi pentru tot restul vieții. Noi adulții avem niște situații. Și de ce tu să participi la aceste situații? Ele se înmagazinează în subconștientul tău.’ E un copil care nu a suferit, nu suferă, nu pune întrebări.”, a mărturisit Anna Lesko.

Artista a făcut tot posibilul ca fiul ei, Adam să nu asiste la certurile dintre ea și fostul său partener, acesta fiind și motivul pentru care a decis să pună punct relației. 

„Când am avut discuții ceva mai aprinse cu Adrian, am spus stop, copilul nu trebuie să audă. E foarte important să nu implicați copiii, sunt coală albă.

Nu au voie să știe de problemele noastre. Nu e bine să afle chestiile astea acum. Lasă-l pe el să știe ce înseamnă dragoste, ce înseamnă trădare. Ține-l departe de conflict.”, a adăugat vedeta.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anna Lesko  casatorie  irinel columbeanu  mariaj  marita 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

Tzancă Uraganu, de urgență la spital!

Tzancă Uraganu a ajuns de urgență la spital!

pixel