„Antena 1 a regizat fals”. Andrei Rotaru atacă producătorii de la Insula Iubirii. Reacția vehementă, după divorțul de Cristina, a fost ștearsă imediat. Spectacola are dovada
Data actualizării:
Data publicării:
Andrei Rotaru a afirmat pe pagina sa de Facebook că Antena 1 ar fi „regizat fals" anumite secvențe din emisiunea Insula Iubirii. Spectacola are dovada cu dezvăluirile făcute de concurent, deși postarea a fost ștearsă imediat.

Cristina, în vârstă de 31 de ani, și Andrei Rotaru, în vârstă de 38 de ani, s-au cunoscut în urmă cu 10 ani în cadrul emisiunii Mireasă pentru fiul meu. Cei doi au început atunci o frumoasă poveste de dragoste și au fost convinși că vor să-și petreacă toată viața unul în compania celuilalt, așa că au făcut marele pas în relație și s-au căsătorit.

După o relație de un deceniu, Cristina și Andrei Rotaru și-au dorit să se testeze și s-au înscris la Insula Iubirii. El a fost cel care și-a dorit să facă acest pas, pe motiv că avea anumite îndoieli cu privire la ce simte soția sa pentru el. Cu toate că a mărturisit că îl iubește pe soțul ei, Cristina a recunoscut că nu oferă afecțiune pe cât și-ar dori soțul ei.

Participare la show a fost o adevărată provocare pentru cei doi. De când au ajuns la Insula Iubirii, în sezonul 8, Andrei Rotaru a fost atras de una dintre ispite, mai exact de Diandra Moga, căreia i-a și recunsocut că s-a îndrăgostit de ea. Cei doi au petrecut clipe împreună, s-au sărutat pe plajă, însă ispita se pare că nu-și dorește o relțaie cu concurentul, după cum a mărturisit chiar ea.

„Mă simt sufocată, deci mă simt sufocată! Îmi place de el ca bărbat, îmi face plăcere să stau în prezența lui, că altfel nu aș putea să stau lângă el. Am de învățat de la el, e un bărbat matur, deci îmi place, îmi face plăcere. Suntem compatibili, dar el este un bărbat căsătorit. Eu am avut discuția asta cu el. Am zis că este primul lucru pe care nu l-aș face dacă vin în emisiune, să mă încurc cu un bărbat căsătorit.

Acum încercă să mă convingă de chestii, că ea nu o să mai fie în peisaj după ce se termină emisiunea. Bun, păi atunci nu ne grăbim. Nu-i nicio grabă. Putem să discutăm și după emisiune. Eu sunt la Cluj, el e la București, eu am businessul meu acolo. Nici măcar nu are sens să vorbim despre viitor, că nu suntem acolo. Bucură-te de moment, trăiește prezentul.

Nu mă îndrăgostesc așa ușor, frate. E un bărbat cu care chiar îmi place să stau, îmi face plăcere, rezonez pe multe planuri, mă atrage și fizic, dar nu știu dacă eu o să-mi mai doresc să continui după emisiune. Facem parte din lumi total paralele. Eu nu am de gând să mă mut de la Cluj. Nu știu cum vede el toată situația asta. Poate să se schimbe direcția lucrurilor, nu zic că nu, că depinde de el ca bărbat, dar momentan simt că oricum suntem deja prea lipiți. I-am zis că ar fi momentul să-mi iau un pic de timp cu mine, că nu mi l-am luat de când am venit în emisiuni și simt nevoia să fac treaba asta”, a spus Diandra.

Te-ar putea interesa și: Cine i-a schimbat viața lui Carmen Tănase: „Ideea a fost a lui de a face această profesie. Eu voiam altceva”

„Antena 1 a regizat fals”. Andrei Rotaru atacă producătorii de la Insula Iubirii. Reacția vehementă, după divorțul de Cristina, a fost ștearsă imediat. Spectacola are dovada

Deși după întoarcerea din Thailanda, Cristina și Andrei Rotaru se pare că încă formau un cuplu, așa cum v-a prezentat Spectacola, recent concurentul a confirmat că el și Cristina s-ar fi separat. După anunțul despărțirii, Andrei Rotaru a venit acum cu o altă declarație pe pagina sa de Facebook care i-a șocat pe telespectatorii emisiunii Insula Iubirii. Concurentul acuză Antena 1 că ar fi „regizat fals" anumite secvențe din emisiune. Mai exact, Andrei Rotaru susține că producătorii au schimbat contextul pentru a crea o impresie eronată asupra relației sale cu fosta sa iubită, Cristina. Concurentul a menționat că o anumită frază din emisiune a fost prezentată într-un mod distorsionat. Deși postarea a fost ștearsă imediat, Spectacola are dovada.

„Și da... Antena 1 a regizat fals faza cu «1 zi poate șterge 10 ani». Adevărul a fost așa. În contextul în care eu am fost întrebat pe sute de părți, mii de întrebări ca domnii să poată scoate post ce vor! «Cristina a fost prezentă 1 zi din 10 ani de relație». Ăsta e adevărul. Și fiți reali cu toții”, a scris Andrei Rotaru, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au despărțit, după 11 ani de relație: „Am decis, de comun acord, să ne separăm”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel