Antonia a izbucnit în lacrimi. Artista, pusă la zid de către internauți că nu și-a botezat copiii: ”Mă judeca lumea, îmi spunea că o să ard în iad” /
Data publicării:
Antonia a trecut prin momente grele și a fost criticată dur pe rețelele de socializare. Cu ochii în lacrimi, artista a dezvăluit motivul pentru care băieții săi nu au fost botezați până acum.

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, de-a lungul timpului artista a trecut prin multe greutăți. Recent, frumoasa vedetă a vorbit în cadru unui podcast despre problemele cu care s-a confruntat. În urmă cu câțiva ani, Antonia a decis să divorțeze de fostul soț cu care are și o fetiță. Cu toate astea, abia în acest an divorțul s-a pronunțat și ea o femeie liberă din punct de vedere legal.

 

Artista a izbucnit în plâns când a venit vorba despre cei doi băieți cu care îi are cu Alex Velea. Antonia a dezvăluit motivul pentru care nu i-a botezat până acum pe micuți. Potrivit acesteia, ea în continuare purta numele de familiei al fostului ei soț, Vincenzo Castellano, iar cei mici de asemenea au luat numele bărbatului, deși erau ai lui Alex Velea.

Totodată, Antonia a precizat că a fost criticată de nenumărate ori pe rețelele de socializare din cauza faptului că nu și-a botezat cei doi băieți. 

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de aziPentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

 

 

Antonia urmează să se căsătorească cu Alex Velea

 

Pentru Alex Velea și Antonia așteptarea a luat sfârșit. Chiar dacă trăiesc de ani buni o frumoasă relație de iubire, cei doi nu au putut să își unească destinele în fața lui Dumnezeu deoarece Antonia era încă căsătorită cu Vincenzo Castellano. 


Imediat după ce Antonia a anunțat că procesul de divorț dintre ea și primul soț a ajuns la final, Alex Velea a cerut-o în căsătorie și a filmat întreg momentul. 


”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show.


Alex Velea a dezvăluit că nu își doresc o nuntă cu mulți invitați deoarece își doresc să poată comunica cu toată lumea și să fie un momente special. Artistul spune că vrea ca evenimentul să fie pe plajă, cu briza mării și totul să fie într-un decor de vis. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Antonia  botez  copii  drama 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel