Antonia, dezvăluiri incendiare despre începuturile ei în muzică. Care este secretul neștiut din spatele debutului ei:"Ce rușine. E foarte rușinos"
Data actualizării:
Data publicării:
Frumoasă, talentată cu o familie perfectă și cu un zâmbet luminos mereu afișat pe față, Antonia pare să trăiască viața perfectă. Dar, dacă treci dincolo de aparențe, vei afla că viața acesteia nu a fost întotdeauna presărată cu zâmbete și cântăreața a avut de depășit, uneori cu greu, și momente mai puțin fericite în viața ei.

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, “Lucruri simple”, frumoasa brunetă a făcut câteva dezvăluiri, în premieră, despre trecutul ei.

"Făceau mișto de mine că n-am forme"

Nu mai este niciun secret pentru nimeni, faptul că Antonia și-a trăit o mare parte din copilărie și adolescență peste Ocean, în America. Acolo a făcut și primii pași în lumina reflectoarelor, prima provocare de acest fel pentru ea fiind aceea de model. Dar acesta nu a fost cel mai satisfăcător moment  din viața ei, cântăreața fiind complet nefericită cu aspectul ei de la acea vreme.

„Eram lungă, fără forme, cu năsucul mare. Ceva ciudat rău. În adolescență făceau mișto de mine că n-am forme, că n-am sâni. Știi că acolo, fetele alea… Am făcut liceul în Las Vegas. Noi abia așteptam să plecăm de acolo. E un oraș de adulți. Ne plictiseam. Nu e un oraș de familie”, a declarat aceasta, în cadrul podcastului, conform Fanatik.

Plăceri nevinovate

Așa cum declară ea, viața ei în America nu a fost una presărată cu petale de trandafiri, aceasta fiind nevoită să lucreze de la o vârstă destul de fragedă, de la 10 ani, ca bonă. Tot în acea perioadă își dezvoltase un obicei care nu o face mândră deloc: uitatul în frigiderele oamenilor.

„Mă uităm în frigidere. Asta îmi plăcea să fac. Să văd ce mâncare au. Bine, unii aveau camere. Mă prefăceam că mă duc să mai iau niște apă și scanam ce mai e de mâncare. Îmi plăcea să mănânc și acum îmi place”, a mărturisit cântăreața, conform aceleiași surse.

Un hit rușinos

Venită în România, Antonia a ales să își dedice viață muzicii, astfel în 2009 această rupea topurile cu un hit care avea să devină iconic: “Morena”. Doar că, pentru ea această piesă nu este una cu care se mândrește, declarând că îi este rușine că face parte din repertoriul ei.

„Ce clip, Doamne. Ce rușine. E foarte rușinos. Pe vremurile alea, când s-a scris piesă asta mi-era… Nu rușine, dar erau niște cuvinte foarte simple. Din alea de copii. Dar după aia mi-am dat seama că genul ăsta de piese așa simple rămân în cap și după aia am trecut peste. Dar piesa m-a lansat, practic”, a spus această.

La scurt timp după această lovitură muzicală, avea să i se propună o colaborare cu o celebra trupa rock, Vunk pentru piesa “Pleacă”, la care a fost reticentă la început, dar care s-a dovedit, într-un final, a fi un alt succes răsunător al cântăreței.

„Mi-au spus de la casa de discuri și au spus dacă aș vrea să fac o colaborare cu un band rock. Mi s-a părut foarte ciudată. Eram mică, la început, nu concepeam. A fost o experiență nouă pentru mine și foarte frumoasă. Aveam emoții că nu mă potrivesc. Piesa a mai fost lansată înainte și nu mă așteptam. A fost tare rău. N-o mai cânt. Au mai apărut alte piese în care mă regăseam mai mult în ele. În multe care n-au avut succes, dar mie mi-au plăcut”, a povestit Antonia.

Copiii îi calcă pe urme

Odată cu întâlnirea marii iubiri, Antonia avea să își întemeieze o familie superbă alături de un alt nume sonor din industria muzicală românească, Alex Velea. Și cum așchia nu sare departe de trunchi, se pare că și copiii cuplului încep să le calce pe urme celebrilor părinți.

„Maya are perioade. Acum vrea să fie actriță. Cei mici cântă, dansează. Mai mult rapp-uiesc. Au fost la studio și au tras câteva piese improvizate. Și actori. Sunt la o academie acum. Dominic cred că o să joace într-un film anul ăsta”, a declarat această în cadrul podcastului.

Emoțiile, dușmanul ascuns al Antoniei

Dar, deși succesul nu mai are niciun secret pentru frumoasa brunetă, iar numele ei este pe buzele tuturor, aceasta nu a reușit încă să facă pace cu emoțiile sale, acestea fiind un mare impediment în cariera sa. De curând, cântăreața a început să meargă la terapie, pentru a putea depăși momentele care ,efectiv, o paralizează în public.

„Am o problemă cu emoțiile. E un impediment pentru mine. Nu e ok.Mi-e frică că nu-mi amintesc cuvintele. Că o să falsez. E ceva rău acolo. Emoțiile te ajută când sunt constructive, dar emoții de genul ăsta nu te ajută. Poate am nevoie de terapie. Mă duc. Am început acum de curând. Mă lovesc zilnic de treburile astea. Teroare”,a mărturisit cântăreața, conform sursei citate.

 

 

 

 


Autorul articolului: Cristina Nacar
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alex Velea  Antonia  dezvaluiri 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel