Antonia, dezvăluiri inedite din copilărie. Cum și-a câștigat artista primii bani: „Când eram mică, mama m-a dus la o...”
Data actualizării:
Data publicării:
Antonia a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani și la ce vârstă. 

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc. Vedeta a cucerit milioane de oameni cu vocea sa, iar piesele ei au ajuns întotdeauna în topurile muzicale. Cu toate astea, se pare că Antonia s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă. Recent, artista a dezvăluit cum a câștigat primii săi bani, dar și ce vârstă avea. Aceasta a povestit că a început să cocheteze cu modelling-ul.

Cea care a dus-o la școala de modelling a fost chiar mama sa. Deși nu își aduce aminte exact, Antonia a mărturisit că avea în jur de 9 sau 10 ani. Totodată, ea a precizat că își cheltuia doar o parte din sumă, iar cealaltă o punea deoparte. Părinții au îndemnat-o mereu să facă asta, în cazul unor situații neașteptate.

 

„Când eram mică, mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din ce câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. (…) Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani.

Eram copil-model. Dar câștigam când și când. (…) Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență.(…) Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place', a povestit Antonia, în cadrul podcast-ului lui Gojira.

 

Ce sumă de bani încasează Antonia pentru doar 40 de minute de cântat

 

Pe lângă viața de mămică, Antonia este foarte solicitată pentru concerte și evenimente. Artista muncește din greu pentru a șe oferi copiilor săi un trai bun. Din acest motiv, tarifele pe care le are vedeta pentru câteva minute de cântat sunt destul de mari.

Mai exact, Antonia câștigă între 3000 și 5000 de euro pe un singur recital de 40 de minute.

„Antonia câștigă 3.000 de euro în cluburi și 5.500 de euro, la petrecerile corporatiste, pentru un recital de 40 de minute, sume la care se adaugă și TVA, plus cazare la hotel de patru stele, pentru echipa ei, formată din 13 persoane, la concertele desfășurate în afara Bucureștiului. Ține la preț, negociază, are trei copii, are nevoie de bani.

Din micile reclame de pe conturile sociale, se pot câștiga sume cuprinse între 250 de euro și 1.500 de euro, vedetele trăind din aceste contracte, în pandemie, când concertele sunt mai puține ca în alți ani”, a declarat un organizator de spectacole pentru impact.ro

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Antonia  bani  copilărie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel