Antonia, la un pas să ajungă pe mâna poliției: „A doua oară era să mă duc direct la pușcărie”
Data publicării:
Antonia a fost invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, unde a dezvăluit că a furat de două ori în viața ei. Mai mult, artista a recunoscut că era să ajungă la pușcărie.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, ea a reușit să câștige simpatia publicului datorită melodiile sale de succes, dar și talentului pe care îl are în domeniul muzical. Artista este mereu sinceră și asumată, motiv pentru care nu s-a fericit niciodată să spună lucrurilor pe nume. 

Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, Antonia și-a adus aminte de două întâmplări mai puțin plăcute din viața ei, dar din care a scăpat fără să pățească nimic. Mai exact, atunci când era copil, artista a intrat împreună cu niște prietene nepotrivite într-un magazin de bijuterii și pentru a fi pe placul lor și a se integra grupului, Antonia s-a decis să fure o bijuterie și apoi să plece cu ea din magazin ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu după mult timp, cântăreața a simțit că este urmărită, s-a speriat și a aruncat bijuteria în coșul de gunoi.

„Am furat de două ori în viața mea și era să mă prindă. Când te duci în mall sunt insulițe din alea pe mijloc și era un magazin de bijuterii. Eram copil și aveam niște prietene nepotrivite și ca să fiu cool am zis că ce ușor ar fi să fac așa și să plec. Am făcut-o și am simțit că ne urmărește o doamnă de acolo.

Venea spre noi. M-am speriat foarte tare. Eu eram un copil cuminte, îmi era frică de părinții mei. Era prima dată în viața mea. Mi-a fost frică pentru că ne urmărea din ce în ce mai repede și l-am aruncat la gunoi și după am plecat”, a mărturisit Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

„A doua oară era să mă duc direct la pușcărie”

A doua oară, aproape că ajunsese să fie prinsă, însă de această dată era doar complice la furt. Chiar dacă nu a furat ea, Antonia recunoaște că a fost implicată și s-a simțit extrem de speriată de eventualele consecințe.

„A doua oară era să mă duc direct la pușcărie. Am fost cu o prietenă și ea a furat haine. Nu știu cum făcea. Se ducea să le probeze și le punea unele peste altele. A bipuit și mi-a fost foarte frică. Eu consider că am ajutat-o că am stat lângă ea, dar n-am furat eu”, a mai spus Antonia.

Mărturisiri despre cele mai penibile momente trăite pe scenă

În cadrul podcastului, Antonia a vorbit și despre cele mai penibile momente pe care le-a trăit pe scenă de-a lungul carierei sale. Artista a rememorat un incident în care microfonul nu a mai funcționat în timpul unui concert, recunoscând că a fost un moment jenant și deranjant pentru ea. Mai mult, ea a povestit și despre o altă întâmplare, atunci când, în timpul unui spectacol, s-a adresat greșit publicului, spunând „Bună seara, Timișoara”, deși se afla în alt oraș. 

„Nu îmi amintesc, dar sigur a existat un moment penibil. Pe scenă am avut multe, în timpul concertului, cum ar fi că nu mai mergea microfonul în timp ce cântam. E penibil. Te simți penibil.

Am spus ceva la un moment dat. Nu știu unde eram și am zis «Bună seara, Timișoara», dar nu era Timișoara, eram altundeva. A fost foarte penibil. De fapt nici măcar nu am apucat să spun Timișoara, am zis «Bună seara, Ti...» și m-am oprit. Am arătat spre microfon să spun că nu mă mai aud. Apoi m-am prefăcut că îl pornesc și am spus orașul, ca și cum nu mergea microfonul”, a precizat Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel