Antonia, la un pas să ajungă pe mâna poliției: „A doua oară era să mă duc direct la pușcărie”
Data publicării:
Antonia a fost invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, unde a dezvăluit că a furat de două ori în viața ei. Mai mult, artista a recunoscut că era să ajungă la pușcărie.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, ea a reușit să câștige simpatia publicului datorită melodiile sale de succes, dar și talentului pe care îl are în domeniul muzical. Artista este mereu sinceră și asumată, motiv pentru care nu s-a fericit niciodată să spună lucrurilor pe nume. 

Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, Antonia și-a adus aminte de două întâmplări mai puțin plăcute din viața ei, dar din care a scăpat fără să pățească nimic. Mai exact, atunci când era copil, artista a intrat împreună cu niște prietene nepotrivite într-un magazin de bijuterii și pentru a fi pe placul lor și a se integra grupului, Antonia s-a decis să fure o bijuterie și apoi să plece cu ea din magazin ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu după mult timp, cântăreața a simțit că este urmărită, s-a speriat și a aruncat bijuteria în coșul de gunoi.

„Am furat de două ori în viața mea și era să mă prindă. Când te duci în mall sunt insulițe din alea pe mijloc și era un magazin de bijuterii. Eram copil și aveam niște prietene nepotrivite și ca să fiu cool am zis că ce ușor ar fi să fac așa și să plec. Am făcut-o și am simțit că ne urmărește o doamnă de acolo.

Venea spre noi. M-am speriat foarte tare. Eu eram un copil cuminte, îmi era frică de părinții mei. Era prima dată în viața mea. Mi-a fost frică pentru că ne urmărea din ce în ce mai repede și l-am aruncat la gunoi și după am plecat”, a mărturisit Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

„A doua oară era să mă duc direct la pușcărie”

A doua oară, aproape că ajunsese să fie prinsă, însă de această dată era doar complice la furt. Chiar dacă nu a furat ea, Antonia recunoaște că a fost implicată și s-a simțit extrem de speriată de eventualele consecințe.

„A doua oară era să mă duc direct la pușcărie. Am fost cu o prietenă și ea a furat haine. Nu știu cum făcea. Se ducea să le probeze și le punea unele peste altele. A bipuit și mi-a fost foarte frică. Eu consider că am ajutat-o că am stat lângă ea, dar n-am furat eu”, a mai spus Antonia.

Youtube video image

Mărturisiri despre cele mai penibile momente trăite pe scenă

În cadrul podcastului, Antonia a vorbit și despre cele mai penibile momente pe care le-a trăit pe scenă de-a lungul carierei sale. Artista a rememorat un incident în care microfonul nu a mai funcționat în timpul unui concert, recunoscând că a fost un moment jenant și deranjant pentru ea. Mai mult, ea a povestit și despre o altă întâmplare, atunci când, în timpul unui spectacol, s-a adresat greșit publicului, spunând „Bună seara, Timișoara”, deși se afla în alt oraș. 

„Nu îmi amintesc, dar sigur a existat un moment penibil. Pe scenă am avut multe, în timpul concertului, cum ar fi că nu mai mergea microfonul în timp ce cântam. E penibil. Te simți penibil.

Am spus ceva la un moment dat. Nu știu unde eram și am zis «Bună seara, Timișoara», dar nu era Timișoara, eram altundeva. A fost foarte penibil. De fapt nici măcar nu am apucat să spun Timișoara, am zis «Bună seara, Ti...» și m-am oprit. Am arătat spre microfon să spun că nu mă mai aud. Apoi m-am prefăcut că îl pornesc și am spus orașul, ca și cum nu mergea microfonul”, a precizat Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




Cea mai tare glumă după faza cu profesorul în fustă

Alexandru Marin este social media manager și consultant...

pixel