Antonia, moment penibil pe scenă. Ce a putut să zică. Bobonete: „Nu cred!”
Data actualizării:
Data publicării:
Antonia a fost invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, unde a dezvăluit care au fost cele mai penibile momente trăite pe scenă.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Este frumoasă, are o voce inconfundabilă și se bucură de un succes uriaș în cariera muzicală. Artista este apreciată de mii de oameni, iar dovada stă în numărul de persoane care o urmăresc pe conturile de socializare. 

Antonia, mărturisiri despre cele mai penibile momente trăite pe scenă

De-a lungul timpului, Antonia a urcat pe mii de scene, unde s-a bucurat de aprecierea fanilor. Cu toate acestea, artista a avut și unele experiențe mai puțin plăcute, însă a trecut cu brio peste ele. Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, partenera de viața a lui Alex Velea a vorbit despre cele mai penibile momente trăite pe scenă.

„Nu îmi amintesc, dar sigur a existat un moment penibil. Pe scenă am avut multe, în timpul concertului, cum ar fi că nu mai mergea microfonul în timp ce cântam. E penibil. Te simți penibil”, a spus Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

Mihai Bobonete a subliniat că astfel de momente neplăcute sunt inevitabile și că a trecut și el prin asta. El a explicat că nu este vorba de o acțiune voită din partea artistului. Actorul a adăugat că, de multe ori, problemele tehnice, precum bateriile neînlocuite de către organizatori, pot fi cauza acestor incidente.

„Asta se întâmplă. Mi s-a întâmplat și mie, dar nu e o chestie voită. Te simți penibil, dar nu este din cauza ta. Dacă organizatorul nu a schimbat bateriile... Asta e o chestie tehnică”, a precizat Mihai Bobonete.

Te-ar putea interesa și: Antonia, agresată pe scenă, în timpul unui concert: „Mulți au avut grijă să îmi arate că nu mă plac”

„Am spus ceva la un moment dat. Nu știu unde eram și am zis «Bună seara, Timișoara», dar nu era Timișoara, eram altundeva”

Antonia a povestit cum, la un moment dat, s-a adresat publicului spunând „Bună seara, Timișoara”, deși nu era în Timișoara, ci în alt oraș. Artista a recunoscut că a fost o situație extrem de penibilă și că nu a reușit să rostească complet numele orașului, oprindu-se după primele silabe. În încercarea de a acoperi gafa, a făcut semne către microfon, sugerând că acesta nu funcționează. Ulterior, a continuat să spună orașul, încercând să-și revină din momentul stânjenitor.

„Am spus ceva la un moment dat. Nu știu unde eram și am zis «Bună seara, Timișoara», dar nu era Timișoara, eram altundeva. A fost foarte penibil”, a mărturisit Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

„Și ce au zis? «A venit asta. Nici măcar nu știe unde e»”, a spus Mihai Bobonete.

„De fapt nici măcar nu am apucat să spun Timișoara, am zis «Bună seara, Ti...» și m-am oprit. Am arătat spre microfon să spun că nu mă mai aud. Apoi m-am prefăcut că îl pornesc și am spus orașul, ca și cum nu mergea microfonul”, a adăugat cântăreața.

„Nu cred! Ți-a venit asta pe loc. Te-ai scos”, a precizat Mihai Bobonete.

„M-am scos că mi-a venit să zic asta. M-am scos bine, cred, sper”, a mai spus artista în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Citește și: Antonia, marcată de moartea bunicului ei. Artista a aflat cumplita veste, înainte să urce pe scenă: „Eram praf” Cum o ajută Alex Velea să treacă peste momentele grele


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel