”Anumiți revoluționari l-au luat în vizor”. Adevăratul motiv pentru care Alexandru Arșinel ar putea rămâne fără certificatul de revoluționar: ”Lumea este rea”
Data actualizării:
Data publicării:
Cristian Arșinel scoate la iveală adevărul, după ce s-a auzit faptul că tatăl său ar putea rămâne fără certificatul de revoluționar.

Fiul lui Alexandru Arșinel a confirmat faptul că tatăl său a fost internat într-un centru specializat pe problemele locomotorii, din cauza faptului că acesta nu s-a mai putut deplasa. Totuși, Cristian Arșinel nu a vrut să dea prea multe detalii despre starea de sănătate a actorului, pentru că mai mulți ”revoluționari” vor să-i facă rău, susține el. Bărbatul face referire la un incident care s-a întâmplat zilele trecute, când Secretariatul de stat pentru revoluționari cere retragerea certificatului lui Alexandr Arșinel, care nu și-ar fi pus viața în pericol la Revoluția din 1989.

”Am decis că este mai bine așa (n.r. să fie spitalizat), dar nu mai vreau să comentez. Am mai comentat și în alte dăți și observ că lumea este rea. Și nu mai vreau să dau și alte motive de a fi comentat.

Observ că, de câteva luni, de când tata nu a mai ieșit public, anumiți revoluționari l-au luat în vizor. Și au început să dea în el, chiar dacă el nu a mai deranjat pe nimeni”, a declarat Cristian Arșinel pentru Fanatik.

Câți bani primește Alexandru Arșinel pe baza certificatului de revoluționar

Potrivit sursei citate, actorul primește de la stat pe lună aproximativ 2.810 de lei, în baza acestui certificat. În cazul în care se hotărăște retragerea titlului, Alexandru Arșinel ar putea fi obligat să înapoieze statului suma de 50.000 de euro, adică banii primiți de artist din 2015 și până acum. 

”Se constată că domnul Alexandru Arșinel nu îndeplinește condiția pentru a deține Certificatul – LRD (Luptător cu Rol Determinant – n.r.), în sensul că în perioada 14-22 decembrie 1989 nu a avut un rol determinant la declanșarea și victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, nu și-a pus viața în pericol în confruntările cu forțele de represiune, nu a ocupat și nu a apărat obiectivele de importanță deosebită, care au aparținut regimului totalitar, doar în localitățile în care, în urma acestor acțiuni și confruntări au rezultat persoane ucise, rănite sau reținute, până la fuga dictatorului, respectiv până la ora 12.10 a zilei de 22 decembrie”, se arată în documentul SSPR.

Vești proaste pentru Alexandru Arșinel. Hoțul care i-a spart casa actorului a rămas în libertate

”Tata nu se mai poate deplasa”

Chiar dacă a vrut să fie rezervat în declarații, fiul îndrăgitului actor a dezvăluit totuși în cadrul altui interviu faptul că tatăl său nu se mai poate mișca aproape deloc, tocmai din acest motiv el împreună cu mama sa au hotărât să-l interneze, până când se face mai bine. Totuși, psihic, bărbatul spune că actorul este în regulă, doar că nu mai are aceeași stare de bine pe care o avea în trecut.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a mai spus fiul actorului, potrivit impact.ro

Imagini tulburătoare cu Alexandru Arșinel. Problemele de sănătate l-au transformat pe actor/ FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alexandru arsinel  certificat revolutionar  probleme de sanatate 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel