Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil
Data publicării:
Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat la Survivor România.

Competiția Survivor All Stars devine din ce în ce mai aspră și plină de provocări, iar cu cât numărul concurenților se diminuează și el, cu atât și deciziile de eliminare devin unele tot mai grele. În acest sens, deznodământul ultimului consiliu de eliminare a fost unul extrem de neașteptat, întrucât Zanni a fost cel care a pierdut duelul cu TJ Miles, colegul și prietenul său. Ce nu știu încă concurenții este că acesta nu a fost trimis în România, ci pe insula exilului, acolo de unde va primi o a doua șansă.

Așadar, în ediția de pe 9 mai 2024, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat mai întâi publicul de acasă care va fi drumul lui Zanni în competiție și ce se va întâmpla cu cel care va trebui să plece în această seară acasă. 

„Bună seara la consiliul tribal, națiune Survivor. Mare de flăcări, mare de emoții ca de fiecare dată într-un consiliu. Voi începe prin a vă aminti că un membru la consiliul anterior al Los Banditos a părăsit competiția pe motive medicale. Este vorba despre Aan Porgras, iar un alt membru a pierdut duelul și a mers în exil chiar în Săptămâna Patimilor, este vorba despre Zanni.”, a început să le spună Daniel Pavel publicului, înainte ca concurenții să vină la consiliul de eliminare. 

Citește și: Andrei Ciobanu, prima reacție după ce s-a spus că l-a bârfit pe Iancu Sterp: „Ați aruncat cu pietre și ați crezut că puteți strica o prietenie”

Ce se va întâmpla cu Zanni la Survivor All Stars

Așadar, spre uimirea concurenților, Zanni va mai primi o a doua șansă. Nu doar el va avea parte de acest beneficiu, ci și concurentul care va pierde duelul de eliminare din ediția de pe 9 mai, care va fi, cel mai probabil, tot un Faimos, întrucât Andrei Ciobanu, un Războinic, deține colanul de imunitate și, deci, avantajul echipei albastre, care oricum este mult mai numeroasă.

„Concurenții nu știu ceea ce s-a întâmplat cu Zanni după încheierea duelului și nici el nu știe ce s-a întâmplat în trib, după ce a plecat în exil. Astăzi, membrii tribului vor trebui să voteze și să decidă cine va merge la duel. Ceea ce ei nu știu este faptul că acel concurent care va pierde în această seară duelul va primi o șansă de a se întoarce în trib, aceeași șansă pe care o are și Zanni.”, a continuat acesta.

VEZI și: Adevăratul motiv pentru care Cătălin Moroșanu a vrut să fie eliminat de la Survivor All Stars: „De asta am plecat, nu am mai suportat” / video

Un concurent va părăsi definitiv competiția

Ce este însă cert este că de această dată un concurent va părăsi de îndată emisiunea, fără să i se mai acorde o nouă șansă.

„Cei doi vor avea parte de încă un duel, care-l va trimite pe unul dintre ei înapoi în trib, iar pe celălalt definitv acasă, să înceapă consiliul.”, a mai spus acesta.

Citește și: Aflat în exil, Zanni caracterizează concurenții de la Survivor All Stars. Ce a putut spune despre TJ Miles și Andrei Ciobanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO




pixel