Instagram împlinește 10 ani și sărbătorește printr-o actualizare importantă
A 4-a cea mai descărcată aplicație din lume are peste un miliard de utilizatori activi la nivel global. Se împlinesc 10 ani de când există.

Instagramul este rețeaua de socializare în care se postează zilnic aproximativ 80 de milioane de fotografii, care atrag aproximativ 4-5 miliarde de like-uri.

Versiunea de Instagram disponibilă la zece ani de la lansare îți recomandă să fii un pic mai civilizat în mediul online, prin câteva funcții noi. În momentul în care vrei să postezi un comentariu agresiv, cu un limbaj nepotrivit, vei primi o notificare prin care ți se recomandă să revii asupra deciziei.

Nu ți se interzice să postezi comentariul cu pricina, dar ți se atrage atenția asupra faptului că dacă vei încălca de mai multe ori regulile platformei, s-ar putea să-ți fie șters contul.

 În plus, dacă obișnuiești să raportezi comentarii pe care le primești la postările tale, Instagram îți face viața mai ușoară. În mod automat, va ascunde comentariile similare cu cele pe care le-ai raportat deja.

În urmă cu ceva timp, în 2016, interfața Instagram includea o hartă. Acolo, puteai să vezi poveștile postate de tine, în locul în care au fost imortalizate. După cum se poate vedea și în captura de mai jos, funcția respectivă a fost incorporată din nou în Instagram, deși este un pic schimbată comparativ cu acea iterație.

Noua hartă este disponibilă în secțiunea Story Archive din meniul de configurare a aplicației, în dreapta sus când intri pe propriul profil. Acolo, poveștile tale sunt disponibile în trei feluri. Le poți vedea în continuare în formatul tradițional, dar acum ai posibilitate să le vezi distribuite pe zile calendaristice sau, dacă vrei, pe o hartă. Dacă vrei să vezi unde ai făcut diverse postări, pe o hartă, acea funcție nu este disponibilă. Opțiunea detaliată mai sus se rezumă doar la Instagram Stories.

De asemenea, este important de reținut că noua hartă nu este publică. O poți vedea doar tu și nici nu poți să o partajezi cu urmăritorii tăi.

Autor: Florentina Arcu | Dată: 07 oct, 20:43

Bancul serii: Altă soție

Fata îl sună pe iubitul ei şi plânge. Băiatul îngrijorat întreabă:


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții