„Aranjam cu recepționerele, mă culcam în hol, după canapele”. Cum își câștiga Jean Paler banii la primele lui spectacole pe litoral
Data publicării:
Jean Paler a dezvăluit cum își câștiga banii la primele lui spectacole pe litoral. 

Jean Paler este unul dintre cei mai iubiți actori din lumea teatrului românesc.Într-un interviu recent, actorul a dezvăluit cum își câștiga primii bani, la spectacolele de pe litoral, dar și motivul pentru care fugea de jandarmi. 

 Cum își câștiga Jean Paler banii la primele lui spectacole pe litoral

Jean Paler a povestit că dormea pe jos prin recepțiile hotelurilor și se ascundea de frica jandarmilor. Actorul  ținea spectacole pentru turiștii veniți la mare. Jean Paler își amintește că a avut nopți în care dormea pe plajă și îi era frică să nu fie prins și dus la secție. În ciuda celor întâmplate la acea vreme, actorul își amintește cu drag de acea perioadă. 

'Am o poveste foarte reală. Când am început eu să vin pe litoral și să prind să joc și prin baruri, Barul Melody din Mamaia era unul dintre cele mai luxoase de pe litoral. Veneau italieni, nemți, foarte mulți polonezi… mulți străini și era foarte scump. Era o vorbă: 'dacă nu ai bani în buzunare ca lumea, să-ți fie rușine dacă treci prin fața Barului Melody'. Iar eu, în acele vremuri, nu aveam bani îndeajuns să-mi permit să-mi cumpăr și să dorm la hotel. Și, pe atunci, jucam la câteva hoteluri aici, în Eforie Nord, cu regretatul Aurelian Andreescu (Dumnezeu să îl ierte!), Cornel Constantiniu și Dan Spătaru.', își amintește actorul Jean Paler.

Jean Paler: „Făceam program și pe plajă…'

„Și făceam program și pe plajă, în timpul zilei, ca să adun ceva bani. Purtam o șapcă din aceea de marinar și le spuneam bancuri oamenilor. Nu erau șezlonguri pe vremea aceea, oamenii stăteau pe cearceafuri sau pe prosoape. Eu mă așezam pe un prosop unde era lume mai multă și intram în vorbă cu ei și le spuneam bancuri. Strângeam niște bani, plus banii de la programul pe care îl susțineam la bar… Pentru că se cheltuiau mulți bani, îmi trebuiau de mâncare și de buzunar.

Ajunsesem să fiu foarte cunoscut în hoteluri, că mă chemau să țin programe, pentru că se țineau programe aproape în fiecare seară, aproape în toate hotelurile de pe litoral. Și fiecare hotel avea seară de seară program artistic', a mai declarat Jean Paler, pentru viva.ro.

Jean Paler: „Dormeam după canapea'

'Nu-mi permiteam să le spun directorilor, cum erau în vremea aceea,:'Domle, dă-mi și mie o cameră gratis, că nu am bani', dar aranjam cu recepționerele și, în hol, mă culcam după canapele, în spate. Pentru că umblau așa-zișii jandarmii, care în acele vremuri eram îmbrăcați în haine maro. Eu le spuneam 'oamenii de ciocolată'. Și le spuneam la ăia la recepție că mă bag după canapea, că dacă vine ciocolata am încurcat-o, că te luau… Îți luau buletinul și te duceau la secție, nu era ca acum. Și eu dormeam după canapea. Am dormit multe veri după canapele sau pe canapele ca să strâng bănuți. Și în serile când se mai întâmpla să nu prea am spectacole mergeam în restaurante sau discoteci. Eram tânăr, erau multe fetițe frumoase foc… Nu mă laud, dar era imposibil ca la două-trei zile să nu cunosc alta. Și mă costa ceva. Cu vreo 50 de lei mâncam amândoi și beam și o sticlă de vin și o savarină. Îmi trăiam viața.', a mai declarat actorul nostru de comedie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   bani  jean paler  litoral 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel