Armin Nicoară vorbește despre divorțul Georgianei Lobonț: „Eu am sărutat-o pe Georgiana”. Care este motivul ce a dus la despărțire
Data publicării:
Armin Nicoară a reacționat, în urma tuturor acuzațiilor pe care le-a primit, potrivit cărora ar fi distrus căsnicia Georgianei Lobonț. 

Vestea că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează a uimit pe toată lumea. Cei doi păreau exemplul clar al unei familii împlinite, fericite, care trăiau împreună fiecare secundă din viața lor. Celebra artistă de muzică de petrecere le-a arătat acest lucru fanilor prin zecile de fotografii pe care le-a postat de-a lungul timpului alături de partenerul său de viață, care părea că o însoțește peste tot. Cu toate acestea, se pare că aceștia au ajuns în pragul despărțirii, vestea fiind confirmată chiar de către soțul artistei. În acest sens, au apărut deja în spațiul public extrem de multe zvonuri, care spun faptul că Armin Nicoară ar fi unul dintre motivele pentru care cei doi ar fi ajuns să divorțeze. 

„Ce s-a întâmplat astăzi în ziare, cu articolele din ziare, se spune că  Armin Nicoară a destrămat familia nașei. Nașa într-adevăr… Nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță în Maldive. Nu știu ce s-a întâmplat între ei! Ei nu au camera aproape de mine. Astăzi, într-adevăr nu i-am văzut pe plajă, Georgiana, bineînțeles, a avut foarte multe evenimente. A dorit foarte mult să se relaxeze în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă.

Rareș, la fel, este impresarul Georgianei, și eu cred că dacă au o problemă și-o rezolvă între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții, cine știe, dar cred că își pot rezolva problemele între ei și nu mă mai băgați pe mine pentru că eu nu m-am băgat în familia nimănui.”, a declarat Armin Nicoară, potrivit ciao.

Citește aici declarațiile făcute de soțul Georgianei Lobonț

 

„Eu am sărutat-o pe Georgiana”

Cu toate acestea, artistul recunoaște faptul că în cea mai nouă colaborare dintre cei doi, fanii vor putea vedea și un sărut între Armin Nicoară și Georgiana lobonț. Totul a fost făcut pentru videoclip, susține acesta, care s-a săturat să fie judecat pentru faptul că ar fi intervenit în căsnicia nașei lui. 

„Eu colaborez cu Georgiana. Asta este viața de artist! Când faci o melodie, posibil în melodia respectivă să fie de dragoste, de iubire, de orice. Bineînțeles că noi jucăm un rol. Dacă Georgiana cântă o strofă de iubire, de orice ar fi, clar că nu ar putea să stea că o stană de piatră, trebuie să colaborăm, să conversăm. Am făcut un videoclip acum două zile, când o sărut pe Georgiana. Bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo, normal.

Eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar nu mai condamnați, să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac, că e nașa mea. Ce vreți? Să o înjur? Să mă iau de ea sau ce ați vrea? Să nu mă conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles și să auzim numai de bine!”, a declarat Armin Nicoară pentru Ciao.ro.

Te poate interesa și:  Georgiana Lobonț a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă: „Am trăit coșmarul vieții mele”

Ce spunea Armin, cu câteva zile înainte de aceste zvonuri

Deși mărturisește faptul că nu are nicio vină pentru posibilul divorț dintre nașii săi, cu câteva zile înainte de această veste, Armin Nicoară declara în cadrul unei emisiuni faptul că o consideră extrem de provocatoare pe artistă, ba chiar și-ar fi dorit să o sărute.

„Hai să-ți răspund pe înțelesul nostru, al bărbaților. Ca soția mea nu e niciuna. Dar când o văd pe nașa Georgiana…îi spun, când se dă cu luciu de buze, bă omule…are o pornografie în ea. Georgiana, eu ți-o dau cotită, sper să îți dai seama. Înainte să fim nași, i-am propus nașului să o sărut pe nașa Georgiana, iar el pe Claudia. Mulți o să mă înjure după interviul ăsta.”, a spus Armin Nicoară în emisiunea lui Adiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: armin nicoara  divort  georgiana lobont  relatie 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel