Arnold Schwarzenegger a fost reținut de poliție, pe aeroportul din Munchen. Ce acuzații i se aduc marelui actor
Data publicării:
Arnold Schwarzenegger a fost reținut miercuri pe aeroportul din Munchen, timp de trei ore.

O sursă a declarat pentru Page Six că starul de cinema, în vârstă de 76 de ani, a fost reținut la vamă pentru că "a călătorit cu un ceas pe care îl deține" și pe care "ar putea să îl scoată la licitație" în cadrul organizației sale caritabile din Kitzbuhel, Austria.

Arnold Schwarzenegger a fost reținut de poliție, pe aeroportul din Munchen

Purtătorul de cuvânt al vămii din Munchen, Thomas Meister, a declarat pentru Bild, publicația care a dat știrea, că agenția lor a "inițiat o procedură fiscală penală", deoarece ceasul "ar fi trebuit să fie înregistrat", fiind vorba de un "import". Se pare că bijuteria în cauză este de la marca elvețiană  și valorează peste 21.000 de dolari.

O sursă a declarat pentru Page Six că lui Schwarzenegger "nu i s-a cerut niciodată să completeze un formular de declarație și a răspuns sincer la fiecare întrebare a vameșilor".

"El a cooperat la fiecare pas, chiar dacă a fost un șantaj incompetent, o comedie totală de erori care ar face un film polițist foarte amuzant", adaugă sursa.

Într-o fotografie obținută de Bild, Schwarzenegger nu părea prea tulburat de situație. Starul din "Terminator", care a apărut îmbrăcat cu o jachetă cu steagul american pe ea și ochelari circulari, a fost văzut zâmbind în fața camerei în timp ce ținea în mână o cutie cu ceasul care se presupune că se afla înăuntru.

Potrivit sursei citate, Schwarzenegger a "fost de acord" să plătească în avans eventualele impozite pe ceas - chiar dacă acesta este proprietatea sa personală -, dar ofițerii ar fi avut probleme cu utilizarea unui aparat de carduri de credit timp de până la o oră.

Schwarzenegger a fost apoi dus la o bancă pentru a retrage bani de la bancomat, dar suma necesară depășea fondurile disponibile, iar banca era deja închisă, potrivit unei surse.

"Când s-a întors, un nou ofițer a adus un nou aparat de carduri de credit care funcționa", adaugă persoana din interior.

Potrivit Bild, Schwarzenegger "a luat inițial interogatoriul destul de calm, dar apoi timpul și procedura l-au enervat". Starul din "Polițist la grădiniță" a fost eliberat între timp și ni s-a spus că intenționează să meargă mai departe cu licitația ceasului său joi.

"Inițiativa Schwarzenegger pentru climă va raporta în mod corespunzător, așa cum fac toate organizațiile non-profit ale lui Arnold. Licitațiile sale caritabile strâng milioane de dolari în fiecare an pentru programe after-school pentru copii din toate Statele Unite și pentru activități de mediu în întreaga lume. Sperăm ca Germania să cheltuiască la fel de multă energie pentru a-și redresa economia pe cât cheltuiește pentru a cere plata impozitelor pentru proprietățile oamenilor pe care îi aduce în țară și sperăm ca data viitoare să nu-l pună să plătească impozite pentru costumele sale."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel