Arnold Schwarzenegger, declarații emoționante despre Bruce Willis: „Va fi mereu ținut minte ca o mare, mare vedetă și ca un om bun"
Data publicării:
Arnold Schwarzenegger a vorbit despre bunul său prieten, actorul Bruce Willis, care a fost nevoit să se retragă din activitate din cauza problemelor de sănătate.

Arnold Schwarzenegger spune că eroii din filmele de acțiune nu se retrag, de fapt, niciodată: "Dar, în general, știți, nu ne retragem niciodată cu adevărat. Eroii de acțiune se reîncarcă."

Arnold Schwarzenegger l-a numit pe Bruce Willis "o mare, mare vedetă" și "un om bun".


Schwarzenegger a vorbit la CinemaBlend despre colegului său, starul de acțiune Bruce Willis, care și-a anunțat retragerea de la Hollywood după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. "Cred că este fantastic", a declarat Schwarzenegger pentru CinemaBlend. "El ... este un star uriaș, uriaș. Și cred că va fi mereu ținut minte ca o mare, mare vedetă și ca un om bun".

El a continuat: "Înțeleg că, în circumstanțele sale, din punct de vedere al sănătății, a trebuit să se retragă. Dar, în general, știți, nu ne retragem niciodată cu adevărat. Eroii de acțiune se reîncarcă", potrivit Rollingstone.

Schwarzenegger și Willis au împărțit marele ecran în franciza Expendables și au cofondat franciza restaurantului Planet Hollywood alături de Sylvester Stallone.

VEZI ȘI: Bruce Willis, diagnostic devastator. Familia actorului a făcut anunțul trist: „Nu există tratament pentru această boală”

Anul trecut, fiica lui Bruce Willis, Rumer, a anunțat prin intermediul Instagram că tatăl ei a fost diagnosticat cu afazie, care afectează abilitățile de limbaj, și că "se retrage" din cariera sa.

"Am vrut să împărtășim cu voi faptul că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive", a scris ea. "Ca urmare a acestui lucru și cu multă considerație, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el."

Schwarzenegger a fost mult timp un admirator al lui Willis. În noua carte "The Last Action Heroes: The Triumphs, Flops, and Feuds of Hollywood's Kings of Carnage" (Ultimii eroi de acțiune: Triumfurile, eșecurile și dușmăniile regilor carnagiului de la Hollywood), autorul Nick de Semlyen povestește cum actorul austriac "a chicotit la o proiecție a filmului la Fox, nu în ultimul rând în momentul în care McClane exclamă: "Au rachete, arme automate și destui explozibili din plastic pentru a-l pune pe orbită pe Arnold Schwarzenegger!"".

 

 

Și Sylvester Stallone și-a arătat susținerea pentru Bruce Willis

 

"Bruce trece prin niște momente foarte, foarte dificile", a declarat Stallone pentru THR. "Așa că a fost într-un fel de incomunicat".

"Asta mă omoară, este atât de trist", a adăugat el.

Sylvester Stallone se roagă pentru prietenul său, după ce a aflat că acesta a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune degenerativă a creierului și că se va retrage din actorie.

'Ne cunoaștem de mult timp, ne rugăm pentru tot ce este mai bun pentru tine și pentru minunata ta familie...', a scris Stallone pe Instagram, în dreptul unui colaj de fotografii care documentează prietenia lor de zeci de ani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sly Stallone (@officialslystallone)

 

Stallone, în vârstă de 75 de ani, și Willis, în vârstă de 67 de ani, au jucat împreună în franciza de acțiune din anii 2010 "The Expendables" - un proiect care a dat naștere primei și singurei dușmănii publice a celor doi.


Prima fotografie inclusă în postarea de omagiere a starului Rambo a fost o retrospectivă din 1992 și a fost făcută în timpul sărbătoririi celei de-a 30-a aniversări a fostei soții a lui Willis, Demi Moore, în parcul de distracții Six Flags Magic Mountain.

O altă fotografie îi arată pe cei doi pe motociclete în timp ce au avut o apariție comună la David Letterman Show în 2008.

De asemenea, Stallone a adăugat și o fotografie cu el și cu starul din Die Hard de pe covorul roșu, la premiera documentarului HBO His Way, care urmărește cariera legendarului producător Jerry Weintraub, în 2011.


Nu în ultimul rând, Stallone a împărtășit o fotografie din culise, realizată în timpul filmărilor pentru filmul Expendables.

 

Bruce Willis și Sylvester Stallone au fost certați din cauza filmului Expendables

 

Primul Expendables a ajuns în cinematografe în 2010, iar continuarea a avut premiera doar doi ani mai târziu, în vara anului 2012.

Willis, care l-a interpretat pe agentul CIA Mr. Church, urma să joace în cel de-al treilea episod, dar a renunțat după o presupusă "cerință" care nu i-a fost îndeplinită, potrivit DailyMail.

La scurt timp după aflarea veștii - și după ce Harrison Ford a semnat pentru a-l înlocui pe Willis - Stallone a publicat un tweet exploziv la adresa prietenului său.

„Avar ȘI LENEȘ ...... O FORMULA SIGURĂ PENTRU EȘECUL CARIEREI", scria Stallone în septembrie 2013.

În ciuda criticilor  publice, Stallone a ideclarat că încă îl considera pe Willis un 'prieten de-o viață' și că tweet-ul său a venit din 'frustrare'.

Un an mai târziu, Stallone a intrat pe Twitter pentru a dezvălui că el și Willis au îngropat oficial securea războiului.

'M-am împăcat cu BRUCE W. Un tip corect, greșeala mea.... ', a postat el în noiembrie 2014.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: Arnold Schwarzenegger  bruce willis  dementa 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel